hirdetés

Frissebb, ropogósabb

Megújult a Tudnivalók Szakmai Gyorstalpaló része

hír
Frissebb, ropogósabb 1
írta: Don Kartács
2020-02-21

Megújult munkásságunk egyik ékköve, a Tudnivalók szekció Szakmai Gyorstalpaló része, amely igyekszik minden kérdésetekre választ adni, legyen szó robotporszívókról, drónokról, okosórákról, de segít eligazodni a neobankok világában is. Az oldal ezen része esett most át egy alapos ráncfelvarráson, illetve egészült ki a méltán népszerű aktivitásmérők, okos- és sportórák szekcióval.

Mindegyiket átnéztük, frissítettük és aktualizáltuk, hogy nehogy lemaradjatok az újdonságokról. Különös figyelmet fordítottunk a robot- és állóporszívókra, hiszen az egyik legutáltabb házimunkát váltják ki, illetve könnyítik meg. Természetesen mindenféle kapcsolódó eszközt is kitárgyalunk, legyen az elektromos felmosó vagy éppen párologtató.

Teljesen új az „aktivitásmérők, okos- és sportórák” szegmens, amely a három csoporttal kapcsolatos kérdéseket igyekszik megválaszolni. Nem tudod mi a különbség az okos- és sportórák között? Pontos-e az ilyen eszközök pulzusmérése? Spéci operációs rendszert válasszatok vagy inkább Android Weart? Nemcsak ezekre a talányokra kaphattok választ, hanem számtalan egyébre is.

Természetesen, ha valamilyen pontatlanságot találtok, esetleg hiánypótló témát szeretnétek javasolni, akkor ne legyetek restek! Írjatok nekünk levelet, tegyétek fel kérdéseiteket FB oldalunkon, vagy akár az FB csoportunkban is. Fintech témához kapcsolódóan pedig itt tudtok specifikus információkhoz jutni.

Mindenkinek jó olvasgatást kívánunk!

hirdetés