hirdetés

Xiaomishop nőnapi akciók

Kedvezményekkel tisztelegnek a jeles alkalom okán

hír
Xiaomishop nőnapi akciók 1
írta: Don Kartács
2021-03-01

Március 8-án ünnepeljük a nők napját, és ilyenkor azért szokás ajándékot is adni a gyengébb nemnek. Persze ez nem korlátozódik kizárólag a virágra és az édességre, hiszen a modern korban egy érdekesebb műszaki cikk is lehet hasonlóképpen vonzó. A Xiaomishop a fenti jeles esemény alkalmából 5%-os kedvezményt biztosít a MINONAP5 kóddal az akcióban résztvevő termékekre, amit az oldalukon egy pici virágos matrica is jelöl.

Szintén érdeklődésre tarthat számot az Amazfit Bip U Pro, ami már rendelkezik helymeghatározó rendszerrel, támogat több mint 60 sportot, és pont ma ment ki a tesztje, így érdemes azt is elolvasni. 26 990 Ft-ért kelleti magát, szerintem inkább ezt érdemes választani az Amazfit Bip U – vagyis az alap variáns – helyett. Szintén érdekes cucc a kétféle színben is kapható Xiaomi Mi Portable BT hangszóró, amit a tesztünkben nagyon megdicsértünk a kategóriaelső hangja és remek minősége miatt. Szerencsére az üzemideje is kellően hosszú, illetve IPX7 szabvány szerint áll ellen az elemeknek, így egy kiadósabb partit is túl fog élni. 17 990 Ft-ot kérnek érte, közvetlen ellenfele a JBL Flip széria, aminél lényegesen barátibb áron érhető el.

Ahogy minden Xiaomishop termékre, a fentiekre is igaz, hogy magyar nyelvű számlával, 2 év garanciával, raktárról érhetők el, gyors szállítás mellett.

hirdetés