hirdetés

Xiaomi kütyük a DHGate-től

Xiaomi cuccok, bomba jó áron

hír
Xiaomi kütyük a DHGate-től 1
írta: hajas
2020-07-17

Összegyűjtöttem néhány remek Xiaomi cuccot a DHGate kínálatából. A válogatásban találtok tv boxot, okoskarkötőt, ventilátort és autós kamerát. Mindegyik termék Európából érkezik, így pár nap alatt, áfa- és vámmentesen szerezhetitek meg őket.

Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band negyedik szériája továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, rengetegen vásárolták meg világszerte. Bár már kapható az utódja, a Mi Band 5, ennek ellenére még ma is remek társ a mindennapokban. A Mi Band 4-ről készült tesztünket itt találjátok. 0,95 colos OLED panel található az elején, ami érintésérzékeny, felbontása pedig 120*240 pixel. Rengeteg sportágat ismer, sőt, az 5 ATM minősítésének köszönhetően akár úszáshoz is használhatjátok.

Kezeli a telefon értesítéseit, a Mi Fit app segítségével pedig visszanézhetitek például az edzéseiteket, alvásotokat, illetve a különböző beállításokat is itt találjtátok. Ha használjátok a 7DE0E9CE kódot, akkor 26,56 dolcsiért rendelhetitek meg.

Xiaomi Smartmi Fan 2S

Szeretnétek egy csendes, akkus okosventilátort? Ha igen, akkor ne keressétek tovább, hiszen a Smartmi Fan 2S tökéletes választás lesz. A levegőt teljesen halkan mozgatja, a legalacsonyabb fokozaton a zajszint mindössze 31,5 dB, ez körülbelül a suttogással egyenértékű, így még alvás közben sem fog zavarni benneteket. Mivel akkumulátoros, így gyakorlatilag bárhová helyezhetitek, és akár 20 órán keresztül tudja járatni a levegőt. A Mi Home alkalmazás segítségével beállíthatjátok az üzemmódot, az erősséget, sőt, időzíteni is tudjátok. A DHFAN2SDE kóddal 91 dollárért tudjátok megrendelni.

Xiaomi Mi TV Box S

Egyre népszerűbbek az okostévék, azonban sokan csak ezért nem szeretnék lecserélni jelenlegi készülékeiket. Nem is kell, hiszen a Mi TV Box S segítségével olcsón megúszhatjátok televíziótok felokosítását. A kompakt, letisztult doboz bármilyen nappaliba passzol. A kütyün Android TV operációs rendszer fut, így rengeteg alkalmazást tudtok letölteni a Play áruházból. A rendszert egy négymagos Cortex A53 hajtja, 2 GB RAM és 8 GB ROM társaságában. A DHAll40 kóddal 46,35 dollárért juthattok hozzá.

hirdetés