hirdetés

Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el

Takarítóeszközök is olcsón kaphatók a promócióban

hír
Villámakciót tart a Geekmaxi a héten, sok kupon érhető el 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-09-13

Nagy villámakcióba kezdett a Geekmaxi, számos termék árát csökkentették. Illetve ezen felül az oldalon elérhető összes termékre érvényes kuponokkal is készültek, amelyek a következők:
2X81L2HS  – 5€ kedvezmény, minden elköltött 50 euró után,
9N3LTQL5  – 3% kedvezmény a visszatérő vásárlók számára,
F5Q3DIVG  – 4% kedvezmény az újonnan regisztrált megrendelőknek. Pár olyan terméket mi is kiemeltünk nektek, amiket érdemes lehet megfontolás tárgyává tenni a kedvező árazásuk miatt.

360 S10 robotporszívó

A termékről készült mélyebb tesztünket az alábbi linken tudjátok elolvasni, de pár szóban azért összefoglalnám, hogy milyen tudással rendelkezik a 360 robotporszívója. Ha megnézitek a videót a termékről, akkor feltűnhet, hogy nincs a tetején LIDAR torony. Ez azonban nem lett száműzve, hanem beépítették a házba, így sokkal alacsonyabb lett a készülék, mindössze 8,5 centiméter magas, így jobb eséllyel befér a bútorok alá. Összesen 3 darab szenzor dolgozik a porszívóban, így a térképkészítésen felül a tárgyfelismerést is tudja, illetve azok elkerülését. Így nem kell attól tartani, hogy belegabalyodik a kábelekbe, és amiatt sztrájkba lép.

A piszkot a fél literes portartályába gyűjti, ami egy mozdulattal kiüríthető, míg a folyadéktartálya 520 milliliteres, amibe akár felmosófolyadékot is  önthettek, hogy hatékonyabb és persze jó illatú legyen az eredmény. A folyadékot intelligensen adagolja, attól függően, hogy milyen típusú a padló. Maximális szívóereje bőven átlagon felüli, hiszen a legnagyobb fokozatban eléri a 3300 Pa-t. Egy 5000 mAh-s, beépített akkumulátort kapott, aminek segítségével egy töltéssel akár 180 percen keresztül is képes dolgozni, ami nagyjából 200 négyzetméternyi területre elegendő.

A termék ára a Geekmaxi akciójában jóval kedvezőbb, mint anno a tesztünk idején volt. Most már 154 000 Ft-ért is a tiétek lehet, ha használjátok az Lz2hBNIA  kuponkódot. A termék szintén európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, és az áfa is az ár részét képezi.

Jimmy JV85 Pro

A Jimmy állóporszívója sem kerülhette el az alaposabb vizsgálatunkat, egészen jó eredményeket produkált. A készülékbe egy 550 wattos, kefenélküli motor dolgozik, amivel 200AW szívóerőt is képes elérni. 8 darab 2500 mAh-s aksi szolgáltatja a működéséhez szükséges áramot, amit a Sony szállít. Ezek segítségével a maximum elérhető üzemidő 70 perc. Az aktuális töltöttségről egy letisztult LCD kijelző ad tájékoztatást. A portartálya 0,6 literes, ami jónak számít ebben a kategóriában, a csöve flexibilisen behajlítható, így megkönnyíti a bútorok alatti takarítást. Sokfajta kiegészítőt mellékel hozzá a gyártó, többek között kétfajta forgókefét is, ezek mindegyike elektromos, a nagyobbat a padlóra, míg a kisebbiket a matracok, a kanapék tisztítására ajánlják. Ezenkívül több kisebb kefés fejet is kaptok hozzá, amivel autót, vagy akár laptopot is tudtok takarítani.

A készülékért most 87 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, amennyiben használjátok az E1Y9G73D  kódot. Ez is EU raktárból kerül kiszállításra, ingyenes szállítással, az áfa már benne van a vételárban.

hirdetés