hirdetés

Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól

Kuponokkal megfűszerezve

hír
Új hét, új ajánlatok a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-07-06

A mai napra is elhoztam nektek a Geekbuying legújabb ajánlatait, kuponokkal megspékelve. A válogatásban találtok akkumulátoros ventilátort, elektromos rollert, gamer fejhallgatót és robotporszívót is. Mindegyik termék Európából érkezik hozzátok, így extra költségek nélkül, pár nap alatt megérkezik hozzátok.

Xiaomi Smartmi Fan 2S

Aki elegáns, csendes, akkus, okosventilátort keres, annak a Smartmi Fan 2S tökéletes választás lesz. Folyamatos és erős légáramot biztosít számotokra, mindezt teljesen halkan: a legalacsonyabb zajszint mindössze 31,5 dB, ez körülbelül a suttogással és levegővétellel egyenértékű, így még alvás közben sem fog zavarni benneteket. Mivel akkumulátoros, így gyakorlatilag bárhová helyezhetitek, és akár 20 órán keresztül tudja mozgatni a levegőt. A Mi home alkalmazás segítségével beállíthatjátok az üzemmódot, az erősséget, időzíthetitek. Az NNNDRAGONBOAT kóddal 40 100 forintért szerezhetitek meg.

Kugoo Kirin S1

A Kugoo Kirin S1 korábban már járt nálunk, itt találjátok részletes tesztünket. 25 km/h a végsebessége, maximális hatótávolsága pedig 25 km. Ezek az adatokat erősen befolyásolják a levegő hőmérséklete körülmények, a súlyotok és az útviszonyok. A 11,9 kilós járműnél sokkal egyszerűbb lett az összecsukás, a Kugoo S1-nél kellett egy kis idő, mire rájöttünk a trükkre. Javítottak a világításon, újratervezték a kijelzőt, pakoltak bele első lengéscsillapítót, és most már appon keresztül is rá tudtok csatlakozni telefonotokkal a rollerre. Az alkalmazáson belül meg visszanézhetitek merre jártatok, hány kilométert tettetek meg, mutatja a töltöttséget, illetve sebességkorlátozást is be tudtok állítani. Az NNNGIZKIRINS1 kuponnal 83 700 forintért juthattok hozzá.

Tronsmart Glary Gaming Headset

A Tronsmart a gamerekre is gondolt, és elkészítette számukra a Glary Gaming headsetet. Szerintem brutál jól néz ki, az anyaghasználatra pedig egyáltalán nem lehet panasz. Kényelmes, memóriahabos fülpárnák kerültek rá, így ha sokat játszotok, akkor sem fogja nyomni a fületeket. 7.1-es hangzásának köszönhetően játék közben hallani fogjátok, hogy melyik irányból jönnek az ellenfelek. Zajszűrős a mikrofonja, aminek csapattársaitok örülni fognak, tudnak koncentrálni a játékra, és nem azt fogják hallani, hogy felszállt mellettetek egy Boeing 737-es. Ha PC-n nyomatnátok, akkor ezen a linken keresztül letölthető egy hangszín szabályzó program, így testre tudjátok szabni a hangzást. A GKBTS19 kóddal 8700 forintért zsebelhetitek be.

hirdetés