hirdetés

Tronsmart vásár a Geekbuyingon

Kuponokkal megspékelve

hír
Tronsmart vásár a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-09-10

A már 8 éves Tronsmart idén több új hangszórót és fülhallgatót mutatott be, egyik újdonságuk például a Force Pro, ami nemrég került be a Geekbuying kínálatába. Most egy rakás Tronsmart füleshez és hangszóróhoz sikerült kupont szereznem, melyeket összegyűjtöttem nektek, hogy minél olcsóbban tudjátok őket megvásárolni.

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace-hez tavaly májusban volt szerencsénk, ide kattintva olvashatjátok el a róla készült részletes tesztünket. A half in-ear kialakítású fülesek egy töltéssel 5 órán át üzemelnek, a bölcső pedig további 24 órányi üzemidőt biztosít számotokra, amit Type-C kábel segítségével tudtok feltölteni. A Bluetooth 5.0-nak és az aptX támogatásnak köszönhetően remek minőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat. Az oldalaira érintésérzékeny felületek kerültek, melyeknek köszönhetően kényelmesen tudtok váltani a számok között, illetve hívást is fogadhattok. Ha használjátok az NNNONAC19 kuponkódot, akkor szállítással együtt 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Tronsmart T6 Pro

Ha létezik olyan hangszóró, amiből szinte megszámlálhatatlan mennyiségű kiadást adtak ki, akkor az a Tronsmart T6 lesz. A Pro verzió a legkomolyabb az összes közül, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, amiben minden fontos információt megtudhattok róla. A készülék 45 wattos teljesítménnyel rendelkezik, de ezt megsokszorozhatjátok, hiszen megkapta a továbbfejlesztett TWS funkciót, melynek köszönhetően akár egyszerre 100 eszközt is összeköthettek. Zenét Bluetooth 5.0-n, illetve jack kábelről vagy SD kártyáról küldhettek rá. Az akkumulátort Type-C kábellel tölthetitek, teli aksival pedig akár 24 órán keresztül tud zenélni. IPX6-os minősítésének köszönhetően nem esik baja, ha víz éri. A GKBTSCZ2 kupont felhasználva 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Tronsmart Battle

A Tronsmart Battle az egyik legújabb TWS fülhallgatója a gyártónak, amit elsősorban gamereknek szántak. A készülék egy különleges, átlátszó műanyagburokkal ellátott bölcsőt kapott, aminek az alján egy LED csík található. A fülesek half in-ear kialakításúak, melyek egy töltéssel akár 5 órán keresztül is képesek üzemelni, de a bölcső további 20 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. A fülhallgató oldalain érintőgombok találhatóak, melyek megkönnyítik a számváltást és a hívásfogadást. A Bluetooth 5.0-nak köszönhetően nagyon alacsony a késleltetés, ami a játékok során vagy videónézés közben nagyon jól fog jönni. A GKBTSDE18 kódot felhasználva 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés