hirdetés

Tronsmart cuccokkal folytatódik a Geekbuying Big Sale

Megérkeztek az új kuponok

hír
Tronsmart cuccokkal folytatódik a Geekbuying Big Sale 1
hajas
írta: hajas
2020-09-30

Két nappal ezelőtt számoltunk be nektek a Geekbuying legújabb húzásáról, a Big Sale-ről, vagyis a nagy leárazásról. Akkor a Proscenic szuper kis robotporszívóiról volt szó, ma pedig a Tronsmart kütyükön a sor. A termékeket Csehországból tudjátok megrendelni, így áfa- és vámköltségek nélkül jutnak el hozzátok, ráadásul ingyenes a szállítás.

A kütyü oldalain érintőgombokat találtok, melyeket igényeitek szerint, applikáció segítségével tudtok testre szabni. Qualcomm aptX támogatással, valamint BT 5.0-val rendelkezik, így kiváló minőségben hallgathattok zenét. IP45-ös minősítéssel látták el, így akár esőben is sportolhattok vele. Kapott még aktív zajszűrést, equalizert, valamint érzékeli, ha kiveszitek vagy kiesik a fületekből a hangcucc, ilyenkor automatikusan megáll a zene. A GKBOCT4 kóddal 32 200 forint helyett 27 400 forintért tudjátok megvásárolni.

Tronsmart Onyx Free

Az Onyx Free-t nemrég járt nálunk, tesztünket itt találjátok. Legmenőbb újítása az UV fényes fertőtlenítés. Ha beteszitek a füleseket a bölcsőbe, akkor az ultraibolya fény bekapcsol, ami kinyírja az összes bacit. IPX7-es minősítést kapott a kütyü, így akár a csap alatt is le tudjátok öblíteni a füleseket. Egy töltéssel 7 órán keresztül duruzsolnak a füleitekben a bogyók, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig 35 órás üzemidőt biztosít. Az aptX és a Bluetooth 5.0 támogatást ez is megkapta, csakúgy, mint az Apollo Bold. Az ONYXFREE kóddal 9300 forintért tudjátok megvásárolni.

Tronsmart Element T6 Plus

Következő versenyzőnk a T6 Plus, ami nagy kedvencünk, teszütnket itt olvashatjátok el. Elődje, a T6 legjobb tulajdonságait továbbvitte, és több dologban is fejlődött. Szebb lett a hangzás, dübörgősebb a basszus, az összeszerelésnél pedig még jobb minőségű anyagokat használtak, és szerintem sokkal mutatósabb is lett. 40 wattos hangszórókat pakoltak bele a henger alakú kütyübe. TWS támogatással rendelkezik, vagyis két eszköz párosításával sztereóban hallgathattok zenét. Az akkut Type-C kábellel tölthetitek, ráadásul a hangszóró powerbankként is használható. Tele tankkal 15 órán keresztül üzemel. Ha használjátok a GKBTS05 kódot, akkor 15 100 forintért szerezhetitek meg.

Tronsmart Force

A Tronsmart Force is volt már szerkesztőségünkben, ide kattintva éritek el a róla készült tesztünket. Egy igazi strapahangszóróról van szó, ami túlél egy komolyabb házibulit, de még 1 méter mély vízben is kibírja fél órán keresztül, hála az IPX7-es minősítésnek. 40 wattos teljesítménnyel bír, és akár 15 órán át muzsikál, a stabil kapcsolatról pedig a Bluetooth 5.0 gondoskodik. A Force is megkapta a TWS módot, két eszközzel könnyebb egy nagyobb teret lefedni. A GKBTS03 kóddal 14 200 forintért rendelhetitek meg, ráadásul ajándékba kaptok egy hordozótáskát is.

hirdetés