hirdetés

Tovább fokozódik a Black Friday hangulat a Geekbuyingnál

Új kuponok és akciók

hír
Tovább fokozódik a Black Friday hangulat a Geekbuyingnál 1
hajas
írta: hajas
2021-11-22

Már csak néhány nap, és elkezdődik a Geekbuyingon a Black Friday. Érdemes azonban már most is ellátogatni az oldalukra, hiszen jelenleg is számtalan ajánlat vár rátok, és extra kuponokat is bezsebelhettek. Természetesen ismét hoztam néhány exkluzív dealt, mindenképp vessetek rájuk egy pillantást.

Jimmy JV85

A Jimmy JV85 már járt szerkesztőségünkben, ide kattintva olvashatjátok a róla készült részletes tesztünket. A készülék 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, egy töltéssel pedig akár 1 órán keresztül is használhatjátok. A gépen egy OLED kijelző is helyet kapott, ami mutatja az aktuális üzemmódot és az akku töltöttségét is, így mindig tudni fogjátok, hogy meddig bírja még az akkuja. Rengeteg kiegészítőt is mellékeltek hozzá, többek közt atkaeltávolító fejet és két különböző kefés szűkítőt. A JIMMYJV85  kóddal 64 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Jimmy JV65 Plus

A Jimmy JV65 Plus is járt már szerkesztőségünkben, ide klikkelve elolvashatjátok a róla készült tesztünket. Gyakorlatilag egy az egyben megegyezik az elődmodellel, a JV65-tel, csak mellékelnek hozzá egy felmosófejet, így egyszerre két házimunkát is el tudtok végezni. 22 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és minden piszkot és porcicát felszippant, ami az útjába kerül. A kiáramló levegő egy többlépcsős szűrőrendszeren halad át, aminek az utolsó állomása a HEPA filter, ami a legapróbb porszemeket is megköti.

Üzemideje eléri a 70 percet, vagyis még egy nagyobb lakást is kitakaríthattok vele, a mellékelt fejekkel pedig szinte minden felületet tisztává varázsolhattok, az atkaeltávolító fejjel pedig a matracaitokat tudjátok megszabadítani a poratkáktól és egyéb oda nem illő dolgoktól. A GKB21BF03  kóddal 59 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

KUU A8S Pro

A KUU A8S Pro laptop 15,6 colos, Full HD kijelzővel rendelkezik. Mindössze 1,76 kilogrammot nyom és eszméletlenül vékony, csupán 20 mm-es. A készüléket egy Intel Celeron J4125-ös processzor hajtja, ami mellé 8 GB LPDDR4 RAM és 256 GB-os SSD társul. Az 5000 mAh-s akkujának köszönhetően akár 8 órán át is bírja egy töltéssel. Előre telepített Windows 10-zel érkezik, így az installálással nem kell már bajlódnotok. Portokból is akad bőven, találtok rajta 2 db USB 3.0-t, egy TF kártya nyílást, HDMI-t, jack és LAN csatlakozót. Természetesen 2,4 és 5 GHz-es WiFi hálózatokon is használható, és Bluetooth támogatással is rendelkezik. A 6586AX3Y  kóddal 104 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

NAVEE N65

A NAVEE N65 elektromos roller 10 colos kerekekkel és felfújható gumikkal rendelkezik, így a rázósabb utakon is kényelmesen közlekedhettek vele. A gyártó állítása szerint akár 65 kilométert is megtehettek vele egy töltéssel, végsebessége pedig eléri a 32 km/h-t. A járgányt egy 500 wattos motor hajtja, ami a NAVEE szerint a 25%-os emelkedőket is leküzdi. Néhány mozdulattal összecsukható, így kényelmesen tárolhatjátok, sőt, még az autótok csomagtartójába is befér. A GKBNAVEE  kóddal 223 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

SYL-14

Az SYL-14 egy elektromos gördeszka, amit két darab, 1650 wattos motor hajt. A 7,5 Ah-s akkujának köszönhetően egy töltéssel akár 30 km-t is megtehettek, végsebessége pedig eléri a 20 km/órát, és a gyártó állítása szerint még a 20 fokos emelkedőkre is felmászik. A 15,9 kilogrammos jármű akár 120 kilogrammal is terhelhető, ami átlagon felüli. Vezérelni a mellékelt távirányító segítségével tudjátok, amibe egy 200 mAh-s akkumulátort szereltek. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKB799S  kódot, akkor 164 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg.

hirdetés