hirdetés

Tavaszi leárazás a Geekmaxinál

Húsvét utáni árzuhanás

hír
Tavaszi leárazás a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2020-05-01

Tavaszi akciókkal vár titeket a Geekmaxi, rengeteg termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akciós termékek közül kiemeltem hármat, ezeket lentebb részletesen bemutatom, a cikk végén pedig extra kupont találtok!

Kugoo Kirin S1

A Kirin S1 az egyik legújabb elektromos roller a Kugootól, ami fekete vagy fehér színben érhető el. Járt már nálunk, itt olvashatjátok a tesztünket. A 350 W-os motornak köszönhetően akár 25 km/h-val is száguldhattok,  hatótávja pedig 25 kilométer, ami persze függ az időjárástól, a súlytól és az útviszonyoktól. A 11,9 kilós járműnél sokkal egyszerűbb lett az összecsukás, ami a Kugoo S1-nél nem volt egy leányálom. Továbbfejlesztették a világítást, a kijelzőt, kapott első lengéscsillapítót, és most már alkalmazáson keresztül is rá tudtok csatlakozni. Az applikáción belül meg tudjátok nézni merre jártatok, hány kilométert tettetek meg, továbbá mutatja az akku töltöttségét, illetve sebességkorlátozást is be tudtok állítani, ami 10, 20 vagy 25 km/h lehet. A 7T4iLFNT kuponnal 88 000 forintért szerezhetitek meg.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

A Vacuum Mop Pro az egyik legújabb, legjobb ár-érték arányú robotporszívó a Xiaomitól. Legnagyobb erőssége a továbbfejlesztett felmosás: ő már nem csak egyszerűen végigmegy a lakáson, hanem plusz mozdulatot iktat be felmosáskor, ezzel próbálja azt a hatást elérni, mintha kézzel súrolnátok a padlót. A vizet intelligensen adagolja, ami azért is jó, mert csak annyi folyadékot adagol a törlőre, amennyire szüksége van. Természetesen porszívózni is kiválóan tud, 2100 Pa-os szívóereje minden koszt felszippant. Az útvonalat a lézeres navigációval tervezi meg, ügyesen kerüli ki az akadályokat, miközben egy négyzetcentimétert sem hagy ki. A Mi Home appon keresztül időzíteni tudjátok a robotot, sőt, még azt is be tudjátok állítani, hogy mikor melyik szobát takarítsa. Ha használjátok az AiuTAsrz kupont, akkor 109 500 forintért vásárolhatjátok meg.

És ahogy ígértem, egy extra kupont is hoztam nektek. A NEWGEEKMAXI kóddal minden terméket 3%-kos kedvezménnyel vásárolhattok meg. Nézzetek szét ezen az oldalon, hiszen rengeteg jó ajánlatot találtok!

hirdetés