hirdetés

Szuper szeptember a Geekmaxin

Nemcsak szuper árak várnak, hanem a szuper szerencsejáték is

hír
Szuper szeptember a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-09-15

Közeledik az év vége, szép lassan minden webáruház akciókat hirdet. A Geekmaxi szeptember 14. és  30. között tartja a „Szuper szeptember” promóját, aminek keretében kuponokkal és ütős árakkal készültek. Idén nyereményjátékon is részt vehettek, az esélyeiteket növelhetitek, ha feliratkoztok a hírlevelükre vagy a közösségi médiában megosztjátok a kampányt. Mindenképp keressétek fel az akció aloldalát.

Jimmy JV85 állóporszívó

A Jimmy JV85 Pro bár már három éves, olyan jó specifikációkkal rendelkezik, hogy még ma is több konkurenst terméket simán maga mögé utasít. Teszteltük is, olvassátok el a cikket. 25 000 pascalos szívóerővel vértezték fel, melynek köszönhetően mindent felszív, ami az útjába kerül. Ennél a terméknél debütált a Jimmy vertical cyclone technológiája, aminek a lényege, hogy elfektették a portartályt. Ennek két előnye is van, egyrészt növelni tudták a kapacitást 600 milliliterre, valamint sokkal egyszerűbb kiüríteni belőle a koszt az elődökhöz képest.

Egy töltéssel több, mint egy órán át, egész pontosan 70 percen keresztül is takaríthattok vele. Az akkumulátor töltöttségét a kijelzőjén csekkolhatjátok, de itt láthatjátok az aktuális üzemmódot, valamint az esetleges hibakódokat is. Szintén újdonság volt, hogy a szívócsövet középen hajlítani tudjátok, így kényelmesen kitakaríthattok az ágy és a szekrények alatt. A dobozában egy rakás kiegészítőt találtok, többek közt egy motoros padlótisztító- és atkaeltávolító fejethárom különböző kefés szűkítőt, egy gégecsövet, egy könyököt, valamint egy fali dokkolót is.

Ha használjátok a p7cm5m3M  kuponkódot, akkor 69 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Geekmaxitól.

Mecpow X3 Pro 10W lézergravírozó

A Mecpow X3 Pro 10 wattos lézerdiódát használ, 0,06×0,08 mm-es fókusszal és 0,01 mm-es gravírozási pontossággal. Nagyobb teljesítményének hála 20 mm vastag falemezt és 15 mm vastag akrillapot tud vágni. Mellékelnek hozzá egy elszívót is, ami segít eltávolítani a törmeléket és a füstöt a tisztább vágás érdekében. Ezenkívül megakadályozza az éghető anyagok felhalmozódását, csökkenti a tűzveszélyt és biztonságosabb gravírozást biztosít. Állítható gombjával könnyen szabályozhatjátok a levegő áramlását a füst sűrűségének megfelelően.

Védőszemüveg természetesen ehhez a verzióhoz is jár. Kompatibilis a LaserGRBL-lel (csak Windows környezetben) és a LightBurnnel (Windows és Mac operációs rendszerek esetén is), és több fájlformátumot támogat, beleértve a JPG, PNG, DXF, TIF, PDF, SVG, AI, NC, BMP kiterjesztéseket.

A Geekmaxiról a Mecpow X3 10 wattos gravírozót  a 9hAYuEmw  kuponnal 103 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni.

Smarock S10 atkaeltávolító tisztítógép

A Smarock S10 tisztítógép 500W teljesítménnyel és 13 kPa szívóerővel hatékony tisztítást biztosít, még a textíliák mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket. A 230 mm-es szívónyílással könnyedén portalanítja ki a nagy bútorokat, így az ágyakat és a kanapékat is. A dupla tartályos megoldás 12 000 ütést mér a felületre percenként, felszívja az élősködőket, majd utána egy szűrőrendszer segítségével szétválogatja a port. Szerencsére nemcsak mechanikai módon tisztít, hanem UV lámpával is öli az atkákat és a baktériumokat, ez ugyanis roncsolja a DNS-üket.

Képes elpusztítani a matrac mélyén található atkák és baktériumok 99,99%-át, ráadásul a készülék még ultrahang hullámokat is generál, hogy megakadályozza az atkák szaporodását. A szem károsodásának elkerülése végett az UV fény automatikusan kikapcsol, amikor a gépet felemelitek. Hővel is pusztít, 55 fokos levegőt fúj a tisztított felületre. A berendezés nem akkumulátoros, hanem kábeles kialakítású, ezért az üzemidő csak rajtatok múlik. A Pro változatot már régebben teszteltük is.

A Smarock 10 kedvező áron vásárolható meg a Geekmaxi PJ8G12MH  kuponjával, most 24 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Fossibot F2400 power station

A Fossibot 2400 egy nagy kapacitású, 2048 Wh-s hordozható tápegység 2400 W névleges teljesítménnyel6 váltakozó áramú csatlakozóaljzattal, 6 USB kimeneti porttal és 4 egyenáramú kimeneti porttal felszerelve a legtöbb eszközhöz használható. Támogatja Type-C porton keresztül a 100 W-os gyorstöltést is, szóval tényleg mindent tud, amire csak szükségetek lehet.

Kapott LCD kijelzőt is a terhelés és a töltés nyomon követéséhez, és a LED lámpája jól jön a kempingezéshez. A tetején elhelyeztek egy tárolót, ami szépen elnyeli a kábeleket. Feltölteni hagyományos 230-as hálózatrólautós töltőről – 12 V-os szivargyújtós – és napelemről is lehet, így szigetüzem esetén is jó társ. Ha napelemmel és hálózatról egyidejűleg töltitek, a töltési teljesítmény akár 1600 W is lehet, és 70 perc alatt 0-ról 80%-ra tölthető. 90 perc alatt teljesen feltölthető, gyorsabban, mint bármely más napelemes generátor.

A Geekmaxiról most a YZTR637X  kóddal 345 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető európai raktárból.

Acgam ET225E állítható magasságú asztal

Az Acgam ET225E egy elektromosan állítható asztal, amit 62 és 127 cm között igazíthattok a megfelelő magasságúra. A dupla motoros kialakítása gyors és pontos magasságszabályozást biztosít. Beszorulásérzékelője is van, így ha valami az asztallap alá szorulna, nem fogja összenyomni. A vezérlőpanelen három pozíciót tudtok elmenteni, és itt láthatjátok az aktuális magasságot is. A keret 2 mm vastag acélból készült, akár 100 kg-ot is elbír.

Működése csöppet sem zavaró, a motorok csak 45 dB zajt bocsátanak ki. Több darabban érkezik, nektek kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. Könnyen összeszerelhető, így akár  10 perc alatt össze is tudjátok állítani. Most egy fehér keretre kaptunk kupont, de vásárolhattok hozzá asztallapot is. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Geekmaxi CGN8jm7A  kuponjával most 76 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a motoros keretet, európai raktárból.

 

 

hirdetés