hirdetés

Robotporszívó vásár a Geekbuyingnál

Robotok, kedvezményesen

hír
Robotporszívó vásár a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-07-22

Hoztam nektek négy robotporszívót a Geekbuying kínálatából, ráadásul kuponokat is szereztem hozzájuk, hogy minél kedvezőbb áron szerezhessétek be őket. Mindegyik robot Európából érkezik, így amellett, hogy gyorsan kézbesítik őket, az áfa- és vámköltségeket is megússzátok.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A Viomi V2 Pro is járt már nálunk korábban, ide kattintva éritek el a tesztünket. A robotra első ránézésre azt mondanánk, hogy nem is Xiaomi termék, hiszen nem a szokásos fehér-narancs színeket kapta, hanem szürke-kék színvilágban tündököl. A gép a lézeres szenzorával térképet készít, ez alapján kerüli ki az akadályokat és járja végig a lakás minden négyzetméterét, sőt, ez is felismeri a szobákat, vagyis előre megadhatjátok, hogy mikor és hol takarítson. Extra mozdulatokat beiktatva törli fel a padlót, így teszi még hatékonyabbá a felmosást.

A mobilos app viszont nem sikerült olyan jól, mint az S5 Max-nál, de ezt kompenzálja a kedvezőbb ára. Az SMHV2PROZ1 kóddal 114 400 forintért tudjátok megrendelni, német raktárból.

Xiaomi Viomi V3

A Viomi V3 a V2 Pro utódja, komoly kihívója az S5 Max-nak. Korábban járt nálunk, itt tudhattok meg róla többet. Zongoralakk fedlap, kiváló anyaghasználat jellemzi. Ez a robot is LDS szenzorral készít a lakásotokról térképet, majd ez alapján tervezi meg a takarítási útvonalat. 5 különböző térképet tud elmenteni, így emeletes házakban is könnyen használható, és persze a szobákat is meg tudja különböztetni. A 2600 Pa-s szívóereje kenterbe veri a fenti robotokat. Feltörölni is tud, amit ő is extra mozdulatokat beiktatva végez, így tünteti el a kisebb foltokat a padlóról. Az SMHOFFB10 kóddal 157 600 forintért tudjátok megvásárolni EU raktárból.

Proscenic M7 Pro

Utolsó versenyzőnk a Proscenic M7 Pro. Az LDS szenzort, a szoba felismerést a fenti porszívóknál már részleteztem, természetesen a Proscenic M7 Pro is megkapta ezeket a funkciókat. A robot érzékeli, ha szőnyeget takarít, és ilyenkor megnövelt szívóerővel járja végig a területet, hogy minél több koszt távolítson el, hasonlóan mint az S5 Max. Neki is 2600 Pa-s szívóereje van, tehát holtversenyben van a Viomi V3-mal. Külön kapható hozzá automatikus tartályürítő, ilyenkor a robot dokkoláskor átemeli egy nagyobb portartályba a benne található koszt, amit jóval ritkábban kell nektek kiüríteni. Az olcsóbb változatot az SMHPROM7K2 kóddal 121 000 forintért, míg a drágább csomagot az automata ürítővel 156 000 forintért rendelhetitek meg, ha használjátok az SMHPRM7Z20 kódot.

hirdetés