hirdetés

Rengeteg ajándékkal vár az Oclean Black Friday

Kiváló minőség egyenesen a gyártótól

hír
Rengeteg ajándékkal vár az Oclean Black Friday 1
írta: Atika
2021-11-25

Az Oclean a legnagyobb és legjobb renoméval rendelkező szájhigiéniai termékeket gyártó kínai vállalat. Rengeteg fogkeféjüket teszteltük már, és nagyon ritkán kellett bennük csalódnunk. Ár/érték arányban rendszerint verik az itthoni mezőnyt, éppen ezért sokkal jobban járunk velük, mintha bemennénk egy áruházba itthon és leemelnénk a polcról egy OralB terméket. Főleg most, ugyanis a Black Friday az Ocleanhez is begyűrűzött, rengeteg akcióval és ajándékkal kedveskednek a vásárlóknak.

 

Ajándék minden rendelés mellé

A Black Friday akciók időszakában minden rendelés mellé ajándékba ad az Oclean egy doboz fogselymet, továbbá naponta az első 100 fogkefét rendelő vásárló kettő darab pótfejet kap ingyen a rendelése mellé.

Ezt követően sem kell csüggedni, ugyanis, ha nem férünk bele az első 100 vásárlóba, akkor is kedvezményesen kaphatunk extra fejeket. Minden fogkefét is tartalmazó rendelés mellé a BF5 kupon felhasználásával 5 dollár felárért 2, a BF10 kóddal 10 dollár plusz költségért pedig 4 darab pótfejet vásárolhatunk. A fogkefefej csomagokat helyezzétek a kosárba, hogy fel tudjátok használni a kedvezményt.

Még mindig nincs vége, ugyanis a rendelésünk értékétől függően további extrákkal gazdagít minket az Oclean:

 

Kiegészítő akciók

Az egyik legfontosabb dolog minden elektromos fogkefe és szájzuhany esetében a kiegészítők elérhetősége és ára. Ebben is nagyon toppon van az Oclean, ugyanis minden termékükhöz elérhetők ezek a pótalkatrészek a webshopjukban, és most a Black Friday akciók idején ezeknek az árából is kaphatunk kedvezményt.

39$ értékű rendelés fölött 20%, 59$ fölötti rendelés esetén pedig 30% kedvezmény jár a kiegészítőkre.

 

Különlegesen jó áron kapható az Oclean X Pro

Az Oclean X Pro egy okosfogkefe, amely remekül tisztít és egy okostelefonos alkalmazással könnyedén személyreszabható – erről részletesen írtunk a tesztünkben is -. Az erősségét 32 fokozatban állíthatjuk, és maximum 42 000 rpm rezgésszámra képes. A beépített giroszkópnak köszönhetően folyamatosan nyomon követhetjük, hogy a fogsorunk mely része maradt ki a tisztításból, és annak még szentelhetünk egy kis extra figyelmet. Az applikáció a fogmosás végén ad egy pontszámot is a tevékenységre, így motivál a fejlődésben, hogy minél alaposabban mossunk fogat. A rajta lévő érintőkijelzőn hasonlóképpen mindent be tudunk állítani, amit az applikációból is. A dokkolójára mágnesesen felcuppan, amit ráragaszhatunk a falra, de bele is lehet állítani. Feltölteni 2 óra alatt tudjuk, és onnantól egy hónapig nem is kell vele foglalkozzunk.

A Black Friday ideje alatt 19 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk, de kapunk mellé ajándékba egy doboz fogselymet és két extra fejet is.

Az Oclean minden terméke is nagyon jó áron lesz kapható egészen 30-a 8:59-ig, érdemes böngészni az oldalukat, de mi is összeszedtük a legjobb ajánlatokat az alábbi táblázatba:

LinkTermékEredeti árFlash Sale árAjándék
Oclean One
+
4 fej
26 200 Ft16 400 FtAjándék értéke: 9900 Ft
Utazó tok
Fogselyem
2 extra fej
Oclean Z1
+
4 fej
17 100 Ft11 800 FtAjándék értéke: 9900 Ft
Fali tartó és töltő
Fogselyem
2 extra fej
Oclean Flow16 400 Ft9 900 FtAjándék értéke: 6600 Ft
Fogselyem
2 extra fej
Oclean W132 800 Ft22 900 FtAjándék értéke: 6600 Ft
Fogselyem
2 extra fúvóka

hirdetés