hirdetés

Redmi Note 10 5G kapható Mi Band 5-tel egy csomagban

Ráadásul hazai webshopból

hír
Redmi Note 10 5G kapható Mi Band 5-tel egy csomagban 1
írta: Don Kartács
2021-07-12

A Xiaomi Redmi Note 10 5G-re keresztelt készülékét még nem teszteltük korábban, aminek az oka az, hogy gyakorlatilag megegyezik a kiváló Poco M3 Pro-val. Most a Xiaomishopnál egy Mi Band 5 aktivitásmérőt és szolgáltatásként 6 hónap kijelzőcsere garanciát is adnak mellé, így érdemes ránéznetek a készülékre, amiért 79 900 Ft-ot kérnek. Természetesen a szokásos garanciális feltételek, a magyar számla és a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is a rendelkezésetekre áll.

Az sem mellékes, hogy már a Redmi Note 10 5G is képes 18 W-os gyorstöltésre,

és az 5000 mAh-s akkujának hála ezzel az éhezőművész mobillal el lehet lenni 2-3 napig. A kamera szekció nem nagy szám, de azért hozza a szegmensben elvárhatót, vagyis összességében egy szolid termékről beszélhetünk. A Mi Band 5-öt pedig szerintem senkinek nem kell bemutatnom, írtunk róla tesztet, többet vettünk is magunknak, és a Mi Smart Band 6 nem hozott olyan nagy újdonságokat, ami miatt eltaszítanék magamtól egy jó kis Ötöst. A két termékért pakkban 79 900 Ft-ot kérnek, a telefonból a fekete színű, 4/64 GB-os variáns jár ezért az összegért. Szintén a csomag részét képezi a 6 hónapos kijelzőcsere garancia, ami mindig jól jön, hiszen balesetek előfordulnak.

Akinek ez nem felelne meg valamiért, annak van sima M3 Pro is 74 990 Ft-ért, ráadásul ennyiért már a 6/128 GB-os verziót adják, ami nagyon csábító. Természetesen a szokásos garanciális feltételek, a magyar számla és a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is a rendelkezésetekre áll.

hirdetés