hirdetés

Porszívó vásár a Geekmaxinál

Ötletek karácsonyra

hír
Porszívó vásár a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2020-12-03

Vezeték nélküli porszívót tennétek idén karácsonykor a fa alá, de nincs ötletetek, hogy milyet? Remélem ez a cikk a segítségetekre lesz, ugyanis a Geekmaxitól hoztam nektek három Jimmy porszívót, különböző árazással, tudással, így könnyedén megtalálhatjátok a tökéletes ajándékot. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket forgalmaz, így biztosan megérkezik az ünnepekig a kiszemelt poresz.

Xiaomi JIMMY JV85

A JV85 az előbb bemutatott porszívó kistestvére. A gép 185 AW-os szívóerővel rendelkezik, üzemideje pedig 60 perc. A portartálya megegyezik a nagy testvérével, egyetlen különbség, hogy nem lila, hanem kék színű. A LED kijelzőt ő is megkapta, és a csomag tartalma is majdnem megegyezik, a nagy méretű, kefés szűkítő fej sajnos itt nem része a pakknak, illetve itt a szívócsövet nem tudjátok középen behajtani. Azonban még így is remek gépről beszélhetünk, az ára pedig kedvezőbb, az igGTqB7M kóddal 64 000 forintért rendelhetitek meg, szintén ingyenes szállítással.

Xiaomi JIMMY JV83

A Xiaomi Jimmy JV83 is járt már szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket itt találjátok. A gép 135 AW-os szívóerővel rendelkezik, vagyis esélyt sem ad a porcicáknak a túlélésre. Teli akkuval akár 1 órán keresztül használhatjátok, aksija pedig cserélhető, így ha kettő van belőle, akkor ezt a számot meg is duplázhatjátok. Egy rakás kiegészítő került a dobozba, például a gégecső, kefés szűkítőfej és a könyök nagyon jól jönnek a takarítás során. Az allergéneket, port a HEPA szűrő ejti rabul, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. A z52K9Y7u kóddal 55 400 forintos áron juthattok hozzá.

hirdetés