hirdetés

PayPallel olcsóbb

Ezekre használjátok fel a kupont

hír
PayPallel olcsóbb 1
írta: Rolla
2019-10-21

A héten indult az az akció a Geekbuyingon, ahol különböző értékhatárok felett eltérő nagyságú kedvezményeket kaptok, ráadásul ha PayPallel fizettek, akkor további 5 százalék kedvezmény is lejön a végösszegből. Az akció részleteiről már olvashattatok a héten, így most azt nézzük meg, hogy milyen termékekre érdemes felhasználnotok a kuponokat.

40 000 forintba kerül a GKB10PP kóddal és az 5% PP kedvezménnyel, ami szép teljesítmény, hiszen itthon a legolcsóbb is 53 000 forint, és más kínai webshopoknál is minimum 10 000 forinttal drágább. EU Priority Line szállítással pedig áfa- és vámmentesen kaphatjátok kézhez. Ha pedig egy kicsit elegánsabb darabot kerestek, akkor a Ticwatch C2-t nézzétek meg.

OnePlus 7 okostelefon

Ha régóta szeretnétek egy OnePlus-t magatokénak tudni, akkor itt van rá a jó alkalom, hiszen a legújabb OnePlus 7T és 7T Pro bejelentése óta sokkal lejjebb ment az ára a régebbi készülékeknek. A pop-up kamerás, 8+256 GB-os 7 Pro-ért is már csak 200 000 forintot kell kifizetni, de ha még jobb dealt kerestek, akkor a OnePlus 7 telefont érdemes megnézni. Ha használjátok a GKB20PP kódot és PayPallel fizettek, akkor 132 000 forintért lehet a tiétek, ami kiváló ár egy ilyen telefonért cserébe.

Ezért az összegért 8+256 GB RAM-ot és belső tárhelyet, illetve csúcskategóriás Snapdragon 855-ös SoC-t kaptok, ami példátlan ebben az árkategóriában, ráadásul itthon a 6+126 GB-os változat kerül 160 000 forintba. Mivel ez nem a Pro, hanem a sima, ezért pop-up kamera helyett egy notch-ot találtok a 6,41 colos képernyőbe építve, ezen helyezkedik el az előlapi 16 Megapixeles Sony egység. Az ujjlenyomat-olvasóval való helyspórolást viszont megtartották, hiszen ennél a készüléknél is a kijelzőbe integrálták.

Hátulján „csak” két kamera – 48+5 MP – van, de emiatt ne keseredjen el senki, hiszen 3 egységgel is lehet szar fotókat, meg kettővel is jó képeket lőni, tesztek alapján a OnePlus-ra az utóbbi igaz. Ezen erénye mellett megtalálható a csúcstelefonokhoz méltó kiegészítő funkciók garmadája, úgymint GPS, 3700 mAh-s akkumulátor, arcfelismerés, duál SIM, 2,4 és 5 GHz-es WiFi, és természetesen a B20, hiszen e nélkül nem is érdemes telefont venni. Ha ezt a mobilt választjátok, akkor megrendelésnél az EU Priority Line szállítási móddal kérjétek, ami áfa- és vámmentes.

Snoppa Atom gimbal

A Snoppa Atom az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb gimbal, ami valaha nálunk járt, ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek. A tökéletes, stabil videofelvétel már nem csak a profik kiváltsága, ráadásul nem kell ehhez drága fényképezőgépet és méteres állványt sem a zsebetekben hordanotok. Ehelyett találták ki a gimbalt, amit a telefonotokkal együtt használhattok, hiszen a mobilotok mindig kéznél van, a képstabilizátor pedig méretéből adódóan simán befér a táskátokba.

Klasszisokkal javítja az élményt akkor is, ha a célotok nem a YouTube tartalmak készítése, csak szimplán a nyaralós vagy hétvégi kirándulós felvételeiteket szeretnétek élvezhetőbb módon rögzíteni. 28 500 forintba kerül a GKB10PP kóddal – ilyen olcsón még sose láttuk -, és a sokat emlegetett EU Priority Line szállítási móddal áfát és vámot sem kell fizetnetek a termék után.

Xiaomi Xiaowa E20 robotporszívó

Mutatok egy lehetőséget arra az esetre is, ha régóta kacérkodtok a robotporszívó gondolatával, de nem szeretnétek több mint 100 ezer forintot fizetni érte. A Xiaowa E20 bőven eme összeghatár alatt marad – 72 000 forintba kerül a GKB20PP kóddal, szállítási díjjal együtt -, így érdemes lecsapni a házi Consuélára. Mi Home appon keresztül időzíthetiek és ellenőrizhetitek, hogy hol tart éppen, viszont fontos leszögezni, hogy a király ár érdekében kivették belőle  többek között a virtuális fal, a térképvisszatöltés és a takarításismétlés funkciókat, ellenben megmaradt az a jó tulajdonsága, hogy ha elfárad, akkor automatikusan visszamegy a dokkolójához, majd némi relax után folytatja a munkát.

A kisebb tesóval, a C10-zel ellentétben felmosni is képes a víztartályának köszönhetően, ami nagyban csökkenti a szálló por mennyiségét a levegőben. Ha pedig „eredeti” funkciójánál maraduk, akkor a két legszinpatikusabb adat ezzel kapcsolatban, hogy 1800 Pa szívóerejével nem kell azon izgulnotok, hogy otthagyja -e a por és a haj nagy részét, továbbá 640 ml-es a portartálya, így nem kell minden nap kiürítenetek. Plusz egy extra infó a rendeléssel kapcsolatban: ez az ár német raktárra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy nem kell izgulnotok az áfa és a vám miatt, továbbá akár egy héten belül meg is érkezhet a csomag.

hirdetés