hirdetés

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

Lerántották a leplet a legújabb készülékekről

hír
Itt a OnePlus 7T és 7T Pro 1
írta: Rolla
2019-10-10

A OnePlus 7T mellett itt van végre a OnePlus 7T Pro, ami igyekszik felülmúlni az elődöket. A OnePlus 7 Pro-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen ha másról nem, akkor a pop-up kameráról sokaknak ismerős lehet. A legújabb modellről megjelent tegnapi poszt már előrevetítette, hogy egyik legnagyobb újítása a 90 Hz-es kijelző lesz, ami még zökkenőmentesebb megjelenítést tesz majd lehetővé, de mi újat tudnak még mutatni?

Természetesen Snapdragon 855+ SoC kapott helyet benne, hiszen ez a legerősebb lapka jelenleg, mindezt 8+128 GB RAM-mal és belső háttértárral támogatták meg. És jöjjön a sokakat foglalkoztató téma, a kamera. Néha úgy érzem, hogy már nem tudnak újat kitalálni, ezért azzal szórakoznak a különböző gyártók, hogy ki tudja furábban elhelyezni a lencséket a hátlapon. A OnePlus is beszállt a buliba, ők azt a megoldást választották, hogy egy körön belül, vízszintesen egymás mellett helyezték el az egységeket.

A legnagyobb 48 Megapixeles, továbbá az egyik újítás, hogy mostantól ultra széles látószögben is használható az éjszakai mód, ami a bemutatott fotók alapján gyönyörű. Külön dicséretet érdemel a videó közbeni képstabilizálás, ami már gimbalos magasságokba emelkedett. A töltésnél is újítottak, bemutatták a Warp Charge 30T töltési technológiát, amivel fél óra töltés alatt egy napra elegendő szuflát képes magába szívni a mobil. A OnePlus 7T Pro a fentiekhez képest kameráinak elhelyezkedésében és belső memóriáját tekintve tér csak el, a 8 GB RAM mellé 256 GB ROM jutott.

De mit keres itt a McLaren?

A OnePlus és a McLaren egy gyors kézfogás után úgy döntött, hogy közösen piacra dobnak egy limitált kiadású szériát, ami külsejét és kameraelhelyezését tekintve leginkább a OnePlus 7T Pro telefonra hasonlít, de a hátlapjának köszönhetően egyáltalán nem összetéveszthető a kettő. Belsejében turkálva 12 GB RAM és 256 GB belső memória áll rendelkezésre a legújabb Snapdragon 855+ mellett.

És hogy mitől McLaren a dizájn, azt a telefon oldalán és a kamerasziget körül megjelenő McLaren papayanarancs színvilágnál kell keresni. Exkluzív háttérképek is járnak a telefonhoz, bár nekem ez egy kissé 2000-es évek Motorola feelingjét hozza vissza. Nem meglepő módon ez a legdrágább készülék a ma bemutatottak közül, majd’ 300 ezer forintot kell kicsengetni érte, november ötödikétől repülhetnek rá a fanok.

De nézzük meg a többi árat is: a OnePlus 7T-t 224 ezer, a OnePlus 7T Pro telefont pedig 261 ezer forintért vehetitek meg október 17-től.

 

hirdetés