hirdetés

Extra kedvezmény PayPallel

Hiszen amúgy is mindenki ezzel fizet

hír
Extra kedvezmény PayPallel 1
írta: Rolla
2019-10-18

Sokszor beszélgettünk már erről, és továbra is él a szabály, hogy Kínából vásárláskor használjatok PayPal-t. Így nem kell kiadnotok a banki adataitokat minden egyes jött-ment külföldi oldalnak, sokkal gyorsabb lesz a fizetés metódusa, ráadásul esetleges probléma esetén – a termék hibás, nem érkezett meg vagy lehetetlen az eladóval dűlőre jutni – a PayPal képes közvetítőként fellépni a két fél között. Percek alatt csinálhattok egy fiókot magatoknak, ráadásul ezek mellett az előnyök mellett most a Geekbuyingon extra kedvezményt kaptok, ha PP-lel fizettek.

Szerencsére gondoltak azokra is, akik kicsit türelmetlenebbek vagy későn jutott eszükbe egy születésnap vagy évforduló, hiszen külön oldalt csináltak az EU raktárból rendelhető termékeknek. Innen ugyanezekkel a kuponokkal rendelhettek kedvezményesen, ráadásul azon kívül, hogy akár egy héten belül megérkezhetnek a cuccok, még az áfával és a vámmal sem kell foglalkoznotok.

Ha pedig kiszórakoztátok magatokat, akkor 4 nap múlva indul egy másik promó oldal is, ahol a kuponokat használva további akciós cuccokat szerezhettek be, amiket már csekkolhattok előre.

hirdetés