hirdetés

Otthoni csomag a Geekbuyingtól

Ne unatkozzatok otthon!

hír
Otthoni csomag a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-03-25

Bezártak a szórakozóhelyek, mozik, konditermek, kávézók, sokan otthon töltik az egész napot. Egy idő után unalmassá válhat az otthonlét, így érdemes lehetőséget keresni, és valami hasznossal elütni az időt. A Geekbuyingtól hoztunk nektek pár cuccot, hogy legyen mivel otthon elütni az időt. Olyan termékeket hoztunk, ami vagy Európából érkeznek, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Xiaomi Yunmai fekvőtámasz keret

Az egyik legegyszerűbb otthon végezhető feladat nem más, mint a fekvőtámasz. Ezzel a fekvőtámasz kerettel azonban változatosabban tudtok fekvőzni: különböző színek jelölik, hogy mikor melyik izomcsoportot mozgatjátok meg. A kék színnel jelölt pontokkal a mellizmokat, a pirossal a vállakat, a sárgával a hátizmokat, a zölddel pedig a tricepszeket erősíthetitek. Ha pedig végeztetek az edzéssel, akkor csak egyszerűen hajtsátok össze, így kis helyen tudjátok tárolni. A GKB398S kóddal 16 000 forintért szerezhetitek be. Ha betettétek a kosárba, ügyeljetek, hogy EU Priority line szállítással rendeljétek meg a terméket, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Xiaomi YUNMAI okos ugrálókötél

A Yunmai okos ugrálókötél többet tud, mint hagyományos társai. Bluetooth-on keresztül csatlakozni tudtok hozzá okostelefonotokkal, így rögzíteni tudjátok az elért eredményeket. Egy apró kijelző is található rajta, ami mutatja, hogy hányszor ugrottatok. Előre is megadhattok célt, például 10 percnyi mozgás után rezgéssel figyelmeztet, hogy teljesítettétek a feladatot. A GKB397S  kuponkóddal 8000 forintért zsebelhetitek be, az ára pedig a vámhatár alatt van.

Érdemes még ellátogatni a Geekbuying Top listájára, ahol különböző otthoni termékekhez juthattok hozzá kedvezményesen.

hirdetés