hirdetés

Nyereményjáték a Geekbuyingnál

Szülinapi nyeremény

hír
Nyereményjáték a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-06-22

Még pár napig tart a Geekbuying nyolcadik születésnapi akciója, úgyhogy aki eddig lemaradt volna, most még lecsaphat a kedvezményekre. Továbbá a Geekbuying egy nyereményjátékot is meghirdetett, ahol kuponokat és kisebb tárgynyereményeket nyerhettek, a fődíj pedig egy vadonatúj porszívó, egy Roborock H6! Persze a mai napra is hoztam pár remek kütyüt, melyek a szállítási mód vagy az árazás miatt vámmentesek.

A levegő HEPA szűrőn keresztül jut vissza a lakásba, így nem csak a különböző felületek, hanem a levegő is tisztább lesz. 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így egyetlen porcica vagy poratka sem lehet biztonságban. Félliteres portartálya miatt rengeteget tudtok spórolni, hiszen nem kell havonta porzsákot vásárolnotok, mint a hagyományos porszívóknál. Számos kiegészítő jár hozzá: elektromos hengerkefe, atkaeltávolító, kétféle szűkítő, és egy fali tartó. Ha használjátok az NNN8THPokenzo10 kuponkódot, akkor 53 800 forintért lehet a tiétek, ráadásul EU raktárból érkezik, szállítási költség nélkül.

Tronsmart Onyx Free

Az Onyx Free nemrég mutatkozott be a nagyvilágnak, rengeteg újítással, melyek közül egyértelműen a legszembetűnőbb az UV fényes sterilizálás. Használata igen egyszerű: csak tegyétek a füleseket a tokba, majd az UV fény 1 perc alatt végez az összes baktériummal. IPX7-es minősítést kapott a kütyü, így például az eső vagy az izzadság sem teszi tönkre. Brutális üzemideje van, egy töltéssel 7 órán keresztül hallgathattok vele zenét, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig 35 órányi energiát tárol magában. A BKG8TH02 kóddal 10 000 forintért rendelhetitek meg, olasz raktárból.

VIVIBright F40

A VIVIBright egyik legújabb terméke az F40, ami az egyik legjobb ár-érték arányú Full HD projektor. Elődjét, az F30-at már teszteltük, itt olvashattok róla részletesen. A kütyü 1080p felbontással, 15000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A hátulján találtok 2 USB portot, egy 3,5 mm-es jack csatlakozót, valamint egy SPDIF kimenetet is kapott, így akár erősítőt is rá tudtok kötni. A készülék elejére és hátuljára is szereltek infravörös portot, így a mellékelt távirányítóval könnyen tudjátok irányítani a szoba szinte bármely pontjáról. A gyártó szerint 9,1 méteres távolságról akár 300 colos képet tud megjeleníteni, de 1,8 méterről is 60 colos képet kaptok. A NNN8THGIZ10 kóddal 54 100 forintért rendelhetitek meg, ingyenes szállítással, EU raktárból.

Fiido D3 elektromos bicikli

Ha szeretnétek elektromos járművet, viszont inkább kerékpár pártiak vagytok, akkor a Fiido D3 elektromos bringával jól fogtok járni. A 250 W-os motort egy hatalmas, 7,8 Ah-s aksi látja el energiával, ami tisztán elektromos üzemmódban akár 40 km-ig bírja, de ez függ természetesen az időjárástól, a súlyotoktól és a tereptől is, de ha besegítetek a hajtásba, akkor akár 80 km-en keresztül működik az elektromos rásegítés. 120 kiló a maximum teherbírása, a könnyebb tekerés érdekében pedig sebességváltót szereltek rá. Mindkét keréken található tárcsafék, a biztonságotokat pedig tovább fokozza az első és a hátsólámpa, valamint a duda. A GKB269S kóddal 146 800 forintért lehet a tiétek, és őt is európai raktárból viszik házhoz, szállítási díj nélkül.

hirdetés