hirdetés

Moziélmény a téli estékre

Wanbo projektor kuponok érkeztek

hír
Moziélmény a téli estékre 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-31

A Wanbo projektorokat már biztos ismeritek, rengeteg termékükről írtunk már cikket, és persze teszteltük is őket. Most három modellre kaptunk kupont a Geekbuyingtól, megtaláljátok köztük az új X5 típust is, de választhattok akár olcsóbb kivetítőt is. Európai raktárból, extra költségek nélkül érkeznek, csapjatok le rájuk.

A Geekbuyingról a WANBO2  kuponnal 57 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, semmilyen extra költség sem terheli.

Wanbo TT

A Wanbo TT a középkategóriás mezőnyt szinte egyértelműen kenterbe veri, a dizájn kimondottan tetszetős, a fekete színben remekül mutat. A gép natív 1080p felbontással rendelkezik, állítólag támogatja a 4K-t – bár a tesztünk alapján ez nem igaz – és a HDR10-et, a képminőségbe nem igazán tudtunk belekötni. A fényereje 650 ANSI lumen, a vetítési technológiája LCD, a fényforrás pedig természetesen LED-es. Automatikus a fókusz és a trapézkorrekció, így ezekkel biztosan nem fog meggyűlni a bajotok a beállítás során.

A konstrukciót úgy tervezték, hogy teljesen zárt legyen, így nem kerülhet bele porszem. Egy Mediatek MTK9266-os processzor gondoskodik az okosrendszer zökkenőmentes futásáról, viszont csak 1 GB memória szolgál benne. Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát nem kell a Netflixet 480p-s felbontásban nézni, illetve a többi tartalomszolgáltató anyagait is Full HD-ben élvezhetitek rajta. A gép duplasávos WiFi-vel rendelkezik, amivel egyrészt rákapcsolódhat a helyi hálózatra, másrészt az Androidos eszközök képét egy kattintással át tudjátok küldeni a projektorra. Két 5 W-os hangszóró is került bele, amik ugyan nem adnak hatalmas moziélményt, de a semminél ez is több.

Használjátok a WANBO1  kupont, így 83 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg. Cseh raktárból, ingyenesen szállítják.

Wanbo X5

A vadiúj Wanbo X5 projektor 1100 ANSI lumenes fényerejének köszönhetően úgy érezhetitek magatokat otthon, mintha moziban ülnétek. A natív felbontása 1080p és támogatja a HDR10-et és a 4K-t is, ennek köszönhetően jó képminőséget biztosít figyelemre méltó élességgel és színtelítettséggel, nagyon magas, 3000:1 kontrasztarányt kínál. Automatikus élességállítási és trapézkorrekció funkcióval is rendelkezik, el is felejthetitek a kézi állítgatást, a kép így mindig tűéles és téglalap alakú marad. Vetítéskor 16:9 képarányt ér el, a képméret 40 és 120 inch között állítható, a vetítési távolság 1,3 – 4 méter, a vetítési arány 1,5:1. A vezérléshez egy távirányítót is kaptok, ráadásul a Google Asszisztens segítségével hangotokkal vezérelhetitek a kivetítőt.

Android 9.0 operációs rendszert használ, ami mellé 16 GB háttértár társul, találtok rajta számos streaming szolgáltatást, alkalmazást és játékot. Kompatibilis az Apple Airplay, Android és Windows vetítéssel, könnyen tükrözhetitek mobilotok kijelzőjét is a nagy képernyőre. A sokoldalú használathoz egy HDMI, két darab USB-A, egy AV és egy jack csatlakozó is helyet kapott a hátoldalán, a vezeték nélküli kapcsolatról WiFi 6 és BT 5.0 gondoskodik. Hatalmas előnye, hogy a dupla ventilátoros rendszere nagyon csendes, diszkréten végzi a projektor a dolgát. Nem foglal túl sok helyet, mindössze 26,5×23,5×11,9 cm és 2,6 kilót nyom. Nemrég hozzánk is érkezett egy darab és természetesen le is teszteltük.

A WANBO3  kuponnal most 84 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni európai szállítással.

hirdetés