hirdetés

Mi Fan Festival a Geekbuyingon

Idén sem maradhat el

hír
Mi Fan Festival a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-04-08

A Geekbuying már jó pár éve csatlakozik a Mi Fan Festivalhoz, ez idén sincs másképp. Az eseménynek köszönhetően számtalan Xiaomi és a gyártó ökoszisztémájába tartozó kütyüt áraztak le, de ahogy azt már megszokhattátok, ilyenkor mindig szerzünk nektek extra kupont is.

Jimmy JV83

A JV83 nevezetű vezeték nélküli porszívó is volt már szerkesztőségünkben, a tesztünket ide kattintva érhetitek el. Az eszköz 20 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel a piszkot, ráadásul akár egy órán át is használhatjátok egyetlen töltéssel. Nagyon sok kiegészítőt pakoltak a dobozba, viszont kiemelném a gégecsövet, mellyel a nehezen elérhető helyeket szabadíthatjátok meg a piszoktól, de a kefés fej és a könyökcsatlakozó is nagyon jól jön a takarítás során. Ahogy minden Jimmy porszívóban, így a JV83-ban is az allergéneket valamint a port a HEPA szűrő köti meg. A JIMMYJV83 kuponkóddal 54 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a készülék, ráadásul a Németországból történő postázás is díjmentes.

Roidmi EVE Plus

A Roidmi nemrég szállt be a robotporszívók piacára, az EVE Plusszal pedig elég magasra helyezték a lécet. A készüléket március elején vettük górcső alá, a tesztünk itt olvasható. 2700 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és lézerszenzorral készíti a térképet, ráadásul a torony tetejére egy nyomásérzékelő egység is került, ami megvédi a robotot a beszorulástól. Felismeri a helyiségeket, melyekre az okostelefonos app segítségével különböző takarítási üzemmódokat, időpontokat állíthattok be. Feltörölni is tud a gépezet, a vizet a 250 ml-es tartályából intelligensen adagolja a törlőkendőre, aminek az intenzitását szintén mobilon keresztül szabályozhatjátok. Takarítás után a gép visszatér a LED kijelzős dokkolóállomásra, ami egy külső portartállyal is rendelkezik. Ebben egy 3 literes porzsákot találtok, ebbe emeli át a gép az összegyűjtött piszkot, amit csak körülbelül havonta kell cserélni. A készüléket 123 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek elő Németországból, ha használjátok a ROIDMIEVE kuponkódot.

Roidmi NEX 2 Pro

A Roidmi második generációs NEX szériájának egyik csúcskészüléke a NEX 2 Pro. Üzemideje eléri a 70 percet, maximális szívóereje pedig a 26 500 Pa-t, így rengeteg konkurens terméket utasít maga mögé az eszköz. Az OLED kijelző a készülék tetején található, ami mutatja az akku állapotát, az üzemmódot, de jelzi azt is, ha karbantartást igényel a porszívó. Okostelefonnal is rácsatlakozhattok, így onnan is csekkolhatjátok az előbb említetteket. A tisztább levegőről, valamint a motor védelméről HEPA szűrő gondoskodik. A fejre fotoszenzitív LED világítást szereltek, vagyis a sötétebb zugokban is megtalálhatjátok a porcicákat, hátra pedig felpattinthattok egy mágneses felmosófejet, így akár fel is törölhetitek vele a padlót, vagyis a finom port és a foltokat is eltüntethetitek egy mozdulattal. Egy rakás kiegészítőt találtok a dobozban, így mindent tisztává varázsolhattok, ráadásul még egy kisállatokhoz használható kefe is a csomag része, így a kedvencetek fésülése közben egyből össze is gyűjthetitek a lehullott szőrt (persze ha kedvencetek nem riad meg tőle). A ROIDMNEX2P kóddal 111 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a Geekbuying német raktárából.

Xiaomi Mijia 1S

A Mijia 1S 2000 Pa-os szívóerővel csap le a porcicákra. A robot az 5200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 2,5 órán át tud takarítani, ami durván 250 négyzetméter kitakarításához elegendő, de ha mégis kevés lenne, akkor beveti a recharge and resume funkciót, vagyis visszatér a töltőállomásra, feltölt, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbamaradt. Mindenféle szoftveres funkciókkal is ellátták, például képes a térképet szobákra lebontanikezeli a virtuális falakat, de persze időzíthető, állítható a szívóereje, illetve a Mi Home appon keresztül tudjátok ellenőrizni a robot állapotát és az elérhető szoftverfrissítéseket. A MIJIA1SROB kuponnal 77 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható EU raktárból, ingyenes szállítással.

Pro tipp: ha más Xiaomi kütyüre vágytok, akkor a keresőbe írjátok be a Xiaomi szót, így egy extra kupon üti a markotokat.

hirdetés