hirdetés

Mi Fan Festival 2021 már a Xiaomishopnál is

Redmi Note 10 Pro limitált kiadásban

hír
Mi Fan Festival 2021 már a Xiaomishopnál is 1
írta: Don Kartács
2021-04-06

Már Magyarországon is elérhető a minden évben megrendezésre kerülő Xiaomi Mi Fan Festival, aminek keretében mindenféle kedvezményekben részesülhettek. Mivel a Xiaomi termékeket érinti, ezért a Xiaomishop is leakciózott néhány cuccot, de például olyan újdonságokat is elérhettek a fesztivál keretein belül, mint a teljesen új, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel büszkélkedő Redmi Note 10 Pro.

Mi Fan Festival 2021 – Innen indulj

A szokásos aloldalról érdemes indulnotok, amit itt érhettek el, viszont most nem kell semmilyen kódot bepötyögnötök a kedvezmények igénybevételéhez. A csökkentett árakat már a felsorolásban szereplő termékeknél láthatjátok, de az akcióban szereplő cuccokat egy pici matricával is megjelölték. Három terméket emelnék ki, ami valamilyen szempontból érdekes, de persze a többit is nézzétek át. A fesztivál április 6-tól és 18-ig tart, vagyis nem kell kapkodnotok a döntések meghozatalával.

A másik figyelemre méltó műszaki elem a főkamera, ami már 108 megapixeles, vagyis brutális a felbontása, de a négyelemű kameraszettből nem maradhatott ki az ultraszéles, a makró és a mélységélességért felelős egység sem. Még nem tudjuk pontosan, hogy élőben milyen, de szinte biztos, hogy veri a korábbi szériát. Ez ráadásul egy speciális, a Mi Fan fesztiválra kialakított kiadás, ami bronz-arany színben érhető el, a 8/128-as variánsért 129 900 Ft-ot kérnek.

Redmi 9 és Xiaomi okosmérleg – Két apróság, csökkentett áron

Aki nem akar az újdonságokkal foglalkozni, hanem a jól bevált dolgokra utazik, annak van két tippem, az egyik a Redmi 9 telefon, amiről tesztet is írtunk és nagyon szerettük a készüléket. Semmi meglepetésre nem kell számítani a 4/64-es, 49 900 Ft-ba kerülő modelltől,  jön-megy, teszi a dolgát, igazi életbiztosítás mobilos téren, ez egy teljesen élhető készülék.

A másik a Mi Body Composition Scale 2 okosmérleg, amit 5990 Ft-ért lehet elhozni, ez pedig egy sima, de jó minőségű mérleg ára, így ha nem vagytok rágerjedve az okosfunkciókra, akkor is megéri beszerezni. Ha pedig igen, akkor mindenféle testadatot méregethettek – igaz ezek csak közelítő értékeket adnak ki -, és ezeket el is tárolhatjátok, illetve visszanézhetitek hosszabb távon is. A tesztet itt olvashatjátok, de én ezt a terméket alapvetően egy szép tárgynak, és nem egy okoseszköznek látom, főleg az előbbiért venném meg.

hirdetés