hirdetés

Már a Valentin-napra készül az Oclean

Remek ajánlatokkal várnak

hír
Már a Valentin-napra készül az Oclean 1
írta: hajas
2022-01-26

Hamarosan itt a Valentin-nap, és ahogy azt az elmúlt években már megszokhattátok, a különböző boltok és webshopok rengeteg akcióval készülnek a napra. Az Oclean már be is mutatta az ajánlatait, melyeket összegyűjtöttem ebben a cikkben, így ha esetleg még nincs ötletetek, hogy mit vegyetek a párotoknak, akkor lent találtok néhány tippet.

Oclean X Pro Elite Bundle

Az X Pro Elite a gyártó eddigi legfejlettebb fogkeféje, melyet már mi is kipróbáltunk. A minimalista külsővel megáldott kütyü motorja 42 000 rpm-mel rezgeti a sörtéket, melyek így rendkívül nagy hatékonysággal tisztítják a fogakat. A WhisperClean technológiának köszönhetően a fogkefe csendes, mindössze 45 dB-es zajjal rendelkezik, ráadásul mesterséges intelligencia segítségével elemzi a fogmosásotokat, az adatokat pedig a 0,96 colos kijelzőn olvashatjátok le. Az X Pro Elite csomagot 51 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, a csomag a következőket tartalmazza:

  • 2 darab Oclean X Pro Elite elektromos fogkefe
  • 4 darab Oclean Brush pótfej

Oclean W10 Bundle

Az Oclean W10 szájzuhanyt is górcső alá vettük már, itt találjátok a róla készült részletes tesztünket. Az IPX7-es védelemmel ellátott kütyü hatékonyan tisztítja a fogközöket, az öt különböző üzemmódnak köszönhetően pedig mindenki könnyen használatba veheti. Az akkumulátora 4 hétnél is tovább bírja, tölteni pedig Type-C kábel segítségével tudjátok. A W10 csomagot 38 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, amiben a következőket találjátok:

  • 2 darab Oclean W10 szájzuhany (rózsaszín és zöld)
  • 4 darab N10 fúvóka

Fogkefe & szájzuhany bundle

NévLinkCsomag tartalmaÁr
X Pro Elite & W10
Bundle
2 db Oclean X Pro Elite elektromos fogkefe
2 db Oclean W10 szájzuhany
4 db Oclean Brush pótfej
4 db Oclean fúvóka
1 db Oclean S1 fertőtlenítő
127 800 Ft
Flow & W10
Bundle
2 db Oclean Flow elektromos fogkefe
2 db Oclean W10 szájzuhany
4 db Oclean Brush pótfej
4 db Oclean fúvóka
1 db Oclean S1 fertőtlenítő
60 700 Ft

hirdetés