hirdetés

Már 200 000 Ft alatt a Navee S65 a 11.11-en

A TomTop is igyekszik

hír
Már 200 000 Ft alatt a Navee S65 a 11.11-en 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2023-11-12

A Navee rollerei iszonyat jól használhatók városi környezetben, az S65 sem kivétel ez alól. Az 500 wattos motorral szerelt eszköz előre és hátra is kapott lengéscsillapítót, és minden hasznos kiegészítővel is rendelkezik, amivel a hasonszőrű társai. Most a TomTop webáruházában értékelték le, ahol az MKSR3  kuponnal már 176 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet.

A Navee S65 a gyártó legújabb rollere – és már kapható Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra néven is -, már tavaly a kezünk ügyébe került, el is készült a teszt róla, ahol bővebben olvashattok a kétkerekűről. A roller lelke egy 500 wattos, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét, aminél tudna gyorsabban is menni.

A 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok, bár mi 40-nél többet nem tudtunk vele menni, igaz, nincs is 24 fok és sík út mindenhol, ahogyan a hatótávot mérik. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nemcsak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, mint az Eleglide Coozy vagy a Bezior S500 Max, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá természetesen elöl és hátul lámpákat. IPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek. A TomTop oldalán most az MKSR3  kuponnal 176 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Navee S65-öt, ami 1 évvel ezelőtt, még majdnem 350 000 forintba került.

hirdetés