hirdetés

Akciós a Li-Ning Rouge Rabbit IV futócipő

Még mindig olcsóbb mint bármi, ami ugyanezt tudja

hír
Akciós a Li-Ning Rouge Rabbit IV futócipő 1
írta: Don Kartács
2021-11-11

A tavalyi év slágercipőit a Li-Ning gyártotta. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a futócipőik minősége a Nike, Asics, Adidas vonalba illenek, az árazásuk viszont nagyon nem. Ebből a legjobb, maratoni távra is alkalmas csuka a Rouge Rabbit IV volt. 13 300 Ft-ot kérnek érte, az Aliexpress automatikus 3 USD-s kuponjával, ami még mindig kb. fele – vagy még kevesebb -az itthon kapható, hasonló tudású lábbeliknek.

Annak, aki nem beszél angolul, lefordítom a lényeget: az elmúlt 6 hónapban egy 40 láb hosszú konténer ára – mármint a hely, amit megtöltenek árukkal – 2500-ről 18 000 dollárra emelkedett, ez 720%-os különbség. Vagyis ehhez képest a fenti 13 300 Ft-os ár még mindig igencsak jutányos, és ez jó eséllyel nem is fog a közeljövőben sokat csökkeni, ehhez sajnos hozzá kell szoknunk.

De hogy beszéljek egy kicsit a cipőről is, ez egy alapvetően maratoni távra kitalált, nagyon könnyű – 44 és 1/3-os méretben 276 gramm -, de nem kikönnyített cipő, ami jól tartja a lábat, és nagyobb távokon – ez nálam a 10-15+ kilométert jelenti – is megfelelő tartást ad. A korábbi Li-Ning Rouge Rabbit tesztekből – amit a IV gyakorlócipőjének használtam – azt tippelem, hogy olyan 800-1000 kilométert bírnak ki ezek a csukák, betonon. A saját Rouge Rabbit IV-emben eddig durván 10 db félmaratont és 1 db 30 kilis versenyt futottam le, és oda is jó ez a cipő. Aztán sajnos betett a COVID a dolgoknak, de ez egy kifejezetten jól szellőző lábravaló, amit bárkinek merek ajánlani. Bővebb információkat a tesztjében találtok a Rouge Rabbit IV-ről.

13 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, az Aliexpress automatikus 3 USD-s kuponjával, ami még mindig kb. fele – vagy még kevesebb – az itthon kapható, hasonló tudású lábbeliknek. Érdemes még szétnéznetek a Li-Ning Official Shopban is, hátha horogra akad valami.

hirdetés