hirdetés

Kütyük és kuponok, egyenesen a Geekbuyingtól

Újdonságok hada

hír
Kütyük és kuponok, egyenesen a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-08-12

A Geekbuying tálcán kínálja a jobbnál jobb ajánlatokat, ezekből kiválogattam nektek néhány kütyüt. Ebben a cikkben vadonatúj robotporszívót és vezeték nélküli porszívót, okos mennyezeti lámpát és TWS hangszórót találtok. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes.

OFFDARKS okos mennyezeti lámpa

Az OFFDARKS lámpája első ránézésre egy sima lámpabúrának tűnik, pedig jóval többet tud. Egyrészt távirányítóval vagy applikáció segítéségével tudjátok vezérelni: időzíthetitek, állíthatjátok a fényerőt, a színt, így hangulatotokhoz tudjátok igazítani a szobát. De még egy Bluetooth hangszóró is került bele, így például ha vendégeket vártok, menőzhettek nekik, hogy a „semmiből” szól a muzsika. Az NNNDBLIGHT kóddal 14 500 forintért rendelhetitek meg.

360 S9 robotporszívó

A 360 márka talán a legnagyobb kihívója a Xiaomi robotporszívóinak. A 360 S9 a gyártó legújabb készüléke. 2200 Pa-s szívó ereje minden koszt felszippant, a dzsuvát pedig az 550 milliliteres tartályába gyűjti. Az 5200 mAh-s akkuja 3 órás üzemidőt ígér, ami akár 200 négyzetméter kitakarításához is elég. Emeletes házakban is elboldogul, hiszen képes megjegyezni a lakás szobáit, szintenként is. Porszívózás mellett feltörölni is tud, teli „tankkal” akár 150 négyzetmétert is végig tud járni, ráadásul 3 fokozatban tudja adagolni a folyadékot. Cseh raktárból, 138 900 forintért rendelhetitek meg.

Tronsmart Element T6 Plus

A T6 Plus méltó utódja az Element T6-nak. Az előd összes jó tulajdonságát megkapta: kiváló hangzás, jó basszus, nagyszerű anyaghasználat. Izmosabb lett, a zenélő hengerbe 40 wattos hangszórókat pakoltak. A TWS módot ő is támogatja, így vele is elérhető a sztereó hatás, ha két eszközötök van. A Type-C kábellel tölthető akkuja 15 órányi zenebonát biztosít, a töltés ráadásul visszafelé is működik, így szükség esetén powerbankként is használhatjátok. IPx6-os minősítést is kapott, így túléli, ha esetleg megázik az esőben vagy ráömlik valamilyen innivaló. A T6PLUSCZ kóddal 15 100 forintért a tiétek lehet.

hirdetés