hirdetés

Kuponos Oclean akciók a BuyBestGearnél

A szájhigiénia magasabb szintje

hír
Kuponos Oclean akciók a BuyBestGearnél 1
írta: Atika
2021-11-03

Az Oclean fogkefék és szájzuhanyok kiemelkedő minőségűek, ezt mi magunk is megtapasztalhattuk, hiszen a legtöbbet sikerült már letesztelnünk. Most a BuyBestGear küldött nekünk néhány kupont, amelyekkel olcsóbban juthatunk hozzá a legjobb szájápolási termékekhez. Minden termék kínai raktárból érkezik, de az áruk az áfát már tartalmazza, és a szállítás is ingyenes. A BuyBestGear tehát IOSS rendszert használ, ami azt jelenti, hogy maximum postai ügyintézési díjat kell fizetnünk (399 vagy 799 Ft), ha a Magyar Postán keresztül érkezik a csomag, ezen kívül semmi plusz költségünk nem fog keletkezni.

Oclean X Pro Elite

A nevéből is látható, hogy az X Pro továbbfejleszett verziójával van dolgunk. A tesztünk során is tapasztaltuk a fejlődést, kimondottan jól sikerült a modellfrissítés. Az X Pro Elite hasonló kinézettel érkezik, mint az elődök, a kijelzője is hasonlónak tűnik, de sokkal jobban használható, ráadásul a töltőről levéve magától felébred a készenléti módból. Sokat dolgoztak a hangján, így egy elég halk eszközt sikerült megalkotni, bár e téren az elődökkel sem volt különösebben probléma. Végre szabványos Qi töltő került bele, így nemcsak a saját, hanem más vezeték nélküli töltőkkel is kompatibilis.

Természetesen Bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk a telefonunkhoz, ahol személyre szabhatjuk a működését. Négyféle mód közül választhatunk, a fogmosás intenzitása pedig 32 lépcsőben állítható. Az alkalmazás mutatja, hogy mennyit mostunk fogat egy kefével, és mikor kell azt cserélni, illetve arról is tájékoztat, hogy mennyire volt sikeres a fogmosásunk, nem hagytunk-e ki egy kis részt. Ezt valós időben mutatja a fogkefe kijelzőjén is, így mosás közben is csekkolhatjuk a hatékonyságunkat.

A 800 mAh-s akkumulátorral körülbelül 35 napig teszi a dolgát egy töltéssel, így egy utazásra nem kell magunkkal vinni a dokkolóját. IPX7 vízállósággal rendelkezik, nyugodtan nyakon önthetjük vízzel, ami egy fogkefénél azért alap. Kínai raktárból, ingyenes szállítással és extra költségek nélkül rendelhetjük meg a fogkefét a BBGELITE kuponnal 21 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

Oclean W10

Az Oclean W10 egy szájzuhany, ami nagyon egyszerűen működik. Egy víztartályból egy motor felszívja a vizet és a fogközök közé nagy nyomással bespricceli a folyadékot. Ez azért hasznos, mert tipikusan olyan helyekről is képes eltávolítani az ételmaradékot, ahová egy fogkefe már nem tud behatolni. A W10 egy elég nagy tartállyal rendelkezik– 200 ml -, ezért nem kell annyiszor töltögetni, mint a konkurenseket. A dobozban négyféle fej is van, amelyek különböző feladatokat látnak el. Type-C porton keresztül tölthető, amit mindig örömmel látunk, hiszen így akár a telefontöltőnkkel is „etethetjük”. 5 működési mód közül választhatunk, amelyek között az érzékeny fogínnyel rendelkezők is találnak számukra megfelelőt. A BBGW10 kuponnal 16 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg.

Oclean Flow

Az Oclean Flow a fentebb bemutatott termékekhez képest teljesen fapados, de ennek fényében az ára is jóval kedvezőbb. Természetesen erről is készült már tesztünk, itt tudjátok elolvasni. A kefe 38 000 rezgést végez percenként, amivel hatékonyan tisztíthatjuk a fogainkat. Mivel „fiatalosabb” dizájnt kapott, ezért kifejezetten jól néz ki, a funkciókat világító LED-ek jelölik, ahogy a működést aktiváló gomb körvonala is világít. Összesen 5 különböző módja van, amelyek között van fehérítő és szenzitív opció is. Természetesen, mint szinte minden fogkefe, ez is IPX7 szabvány szerinti vízállósággal rendelkezik, és ami még fontosabb, Type-C portról tölthető. Az üzemidő 180 napban lett megadva, ami elképesztően sok, éppen ezért jó tudni, hogy nem kell semmilyen speckó töltőt keresgélni, amikor lemerül a fogkefe. A BBGFLOW kuponkóddal 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg az Oclean Flow-t.

hirdetés