hirdetés

Két hangszóró egy áráért

A Tronsmart Bang Max mellé a leggyorsabbak egy T7 Lite modellt is kapnak

hír
Két hangszóró egy áráért 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-12-07

A Tronsmart Bang Max egy 130 wattos brutál hangszóró, találtok rajta gitár és mikrofon bemenetet is, így a bulik kedvence lesz. Most duplán megéri megvásárolni, hiszen nemcsak kupont szereztünk hozzá, hanem a leggyorsabb vásárlók egy Tronsmart T7 Lite hordozható hangszórót is kapnak hozzá ajándékba. Természetesen Európából jönnek gyors és ingyenes szállítással.

18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előredefiniált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt.

A Tronsmart hangszórója most az EU raktár fesztivál keretein belül 63 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az NNNNRENDELJKINAIT38  kuponnal, és nem elég, hogy EU raktárból érkezik, de még ajándékba is adnak hozzá az első 30 megrendelőnek egy rózsaszínben pompázó Tronsmart T7 Lite hangszórót.

hirdetés