hirdetés

Itt vannak a Geekbuying nyárindító ajánlatai

Végre itt a nyár!

hír
Itt vannak a Geekbuying nyárindító ajánlatai 1
írta: hajas
2020-06-02

Bár az időjáráson egyelőre még nem látszik, de végre megérkezett a nyár, és vele együtt a Geekbuying legújabb ajánlatai is. A mai válogatásban találtok okosórát, webkamerát, TWS fülhallgatót és elektromos rollert is! Mindegyik termék vagy az ára miatt, vagy pedig a szállítási módja miatt áfamentes.

Elephone Ecam X

Ha olcsón szeretnétek, Full HD webkamerát, akkor az Elephone Ecam X jó választás lesz. A szenzor felbontása 5 megapixel, a fókuszálással pedig nem kell bajlódnotok, hiszen autófókusz elvégzi helyettetek ezt a munkát. Az alján találtok egy praktikus csipeszt, aminek segítségével könnyedén rögzíthetitek a monitorokra, így nem foglal külön helyet az íróasztalon. A EleEcamX kuponnal 5300 forintért szerezhetitek meg, szintén ingyenes szállítással.

Tronsmart Onyx Free

Az Tronsmart fülhallgatók családjának legújabb tagja az Onyx Free. Rengeteg újítást hozott, melyek közül a leglátványosabb az UV fényes sterilizálás. Ennek használata rendkívül egyszerű: csak beleteszitek a füleseket a bölcsőbe, majd az ultraibolya fény 1 perc alatt kinyírja az összes baktériumot rajta. IPX7-es minősítést kapott a kütyü, így akár a csap alatt is le tudjátok öblíteni a füleseket. Egy töltéssel 7 órán keresztül hallgathattok zenét, a Type-C kábellel tölthető bölcső pedig 35 órás üzemidőt biztosít számotokra. 10 800 forintért rendelhetitek meg, olasz raktárból, így néhány nap alatt hozzájuthattok.

Kugoo Kirin S1

A Kugoo Kirin S1 a Kugoo S1 továbbfejlesztett változata, ami fekete vagy fehér színben kapható, itt olvashattok róla bővebben. Akár 25 km/h-s végsebesség is elérhető vele, maximális hatótávja pedig 25 km. Ezek természetesen függenek az időjárástól, a súlyotoktól és az útviszonyoktól. A 11,9 kilós járműnél sokkal egyszerűbb lett az összecsukás, ami a Kugoo S1-nél nem volt egy leányálom. Jobb lett a világítás, átláthatóbb lett a kijelző, pakoltak bele első lengéscsillapítót, és most már alkalmazáson keresztül is rá tudtok csatlakozni telefonotokkal a rollerre. Az appon belül meg tudjátok nézni merre jártatok, hány kilométert tettetek meg, mutatja a töltöttséget, illetve sebességkorlátozást is be tudtok állítani. Utóbbit telefon használata nélkül is megadhatjátok, a korlát pedig 10, 20 vagy 25 km/h lehet. Ha használjátok a GKB373S kódot, akkor 82 900 forintért rendelhetitek meg, európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés