hirdetés

Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai

Egy kis spórolás

hír
Itt vannak a DHGate legújabb ajánlatai 1
írta: hajas
2020-06-18

Újra elhoztam nektek a DHGate legjobb ajánlatait a hétre. A felsorolásban találtok okosmérleget, vezeték nélküli porszívót és hordozható kompresszort is. A termékek áfamentesek az árazás vagy pedig a szállítási mód, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Xiaomi Dreame V9P

A Dreame V9P egy faceliftes Dreame V9, járt már nálunk, itt olvashatjátok tesztünket. A szokásos Xiaomi stílust kapta, a motor teteje ezüst színű borítást kapott. A készülék remekül használható szinte bármilyen felület tisztítására, legyen az bútor, szőnyeg vagy autóülés. A motor 400 wattos, szívóereje pedig 20 kPa, így gyakorlatilag egyetlen porcicának, poratkának sincs esélye a túlélésre.

A levegő HEPA szűrőn jut vissza a lakásba, így az asztmások és az allergiások számára kifejezetten ajánlott termék. Fél literes, mosható portartály található benne, amit pár mozdulattal könnyen ki tudtok üríteni. Az üzemideje maximum 60 perc, ennyi idő pedig bőven elég egy közepes méretű lakás vagy autó kitakarításához. A summer100 kóddal 52 900 forintért rendelhetitek meg, spanyol raktárból.

Xiaomi Youpin mini kompresszor

Ha szeretnétek egy olcsó, kompakt, hordozható mini kompresszort, akkor a Xiaomi termékével nagyon jól fogtok járni. Használata pofonegyszerű: a digitális kijelzőn válasszátok ki, hogy mit szeretnétek felpumpálni (bicikli, autó, labda stb.), csatlakoztassátok a csövet, a kompresszor pedig felfújja a kiválasztott tárgyat, majd automatikusan kikapcsol. Többé nem kell aggódnotok amiatt, hogy túl nagy vagy túl alacsony a nyomás a kerékben, illetve amiatt sem, hogy eltérő légnyomás van a különböző kerekekben. A 2000 mAh-s aksit micro USB kábellel tudjátok feltölteni, ha pedig épp nincs rá szükségetek, akkor tegyétek például a fiókba vagy a kesztyűtartóba. A DH40Price kuponnal 9600 forintért kaparinthatjátok meg.

hirdetés