hirdetés

Itt a Geekbuying Brand Fest

A legnagyobb márkák gyűltek össze

hír
Itt a Geekbuying Brand Fest 1
írta: hajas
2021-05-12

A Geekbuying a legnagyobb márkák termékeinek árát nyirbálja meg a Brand Fest keretein belül, így például Xiaomi, Jimmy és Tronsmart termékekhez juthattok hozzá jelentős árengedménnyel. Még extra kuponokat is pakoltak a nyitóoldalra, és mi sem tétlenkedtünk, exkluzív kuponkódokat szereztünk nektek néhány termékre.

Roidmi EVE Plus

A Roidmi korábban főleg állóporszívókat gyártott, az EVE Plusszal pedig igyekeznek a robotporszívók piacát meghódítani. A készülék március elején járt szerkesztőségünkben, a részletes tesztünket itt találjátok. 2700 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és LIDAR készíti a térképet, ráadásul a toronyra egy nyomásérzékelő is került, ami megvédi a robotot a beszorulástól. Felismeri a helyiségeket, melyekre az okostelefonos app segítségével különböző takarítási üzemmódokat, időpontokat programozhattok be. Feltörölni is tud a gépezet, a vizet a 250 ml-es tartályából elektronikusan adagolja a törlőkendőre, ennek az intenzitását pedig mobilon keresztül szabályozhatjátok. Takarítás után a gép visszatér a LED kijelzővel ellátott dokkolóállomásra, amiben egy külső portartály található. Ebben egy 3 literes porzsákot helyeztek el, amibe átemeli a gép az összegyűjtött piszkot. Ha használjátok a ROIDMIEVE kódot, akkor 116 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg német raktárból.

QCY T8

A QCY T8 még tavaly nyáron jelent meg, aminek a külseje az Apple Airpods-ra hajaz. A fülesek mindössze 4 grammosak, egy töltéssel pedig akár 3,5 órán keresztül üzemelnek. A bölcsőt Type-C porton keresztül tölthetitek, amiben a 380 mAh-s aksi 17,5 órányi üzemidőt biztosít számotokra. A készülék Bluetooth 5.0 támogatással rendelkezik, ami kiváló hangzást, stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást ígér. IPX4-es minősítéssel rendelkezik, vagyis esőben és sportolás közben is használhatjátok. A 5YOHFG9S kóddal 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, és ebben az összegben már a szállítási díj is benne van.

Jimmy H8 Pro

A H8 Pro a legújabb Jimmy H széria középső modellje, így árazásban és tudásban is a H9 Pro és a H8 között helyezkedik el. 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik a készülék, csakúgy, mint a nagyobbik tesó, valamint az OLED kijelzőt ez a modell is megkapta, azonban az üzemideje valamivel rövidebb, mint a H9 Próé, “csupán” 70 perces. Ide már kevesebb kiegészítőt pakoltak, de még így is a csomag része a flexibilis cső és a 3 különböző kefés szűkítő fej is. Sajnos a szívócső hajlíthatóságáról le kell mondanotok, viszont ezt kompenzálja a készülék ára. A GKBHOME10 kuponkóddal 79 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni a porszívót.

Jimmy JV85 Pro

A Jimmy szériák jelenlegi királya nem más, mint a JV85 Pro. Az országban elsőként próbálhattuk ki, mindenképp ajánlom figyelmetekbe a tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. Ebben a modellben debütált a vertical cyclone technológia, azaz a vízszintes portartály, ami lehetővé teszi a könnyebb ürítését, valamint így több kosz fér bele, hiszen az űrtartalma 600 milliliterre nőtt. Egy másik jelentős újítás is ennél a porszívónál jelent meg először, ami nem más, mint a középen összecsukható cső, melynek segítségével hajolgatás nélkül is kitakaríthattok az ágyak és szekrények alatt. A készülék hátulján található az OLED kijelző, ami hasznos infókkal lát el benneteket, például hogy mennyi van még hátra a maximális, 70 perces üzemidőből, vagy hogy milyen üzemmódban használjátok a készüléket. A dobozban pedig egy rakás kiegészítőt találtok, hogy még könnyebb legyen a takarítás a lakásban, autóban. Az SMHJV85K10 kóddal 93 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Mifo O5

A Mifo O5-öt is még 2019-ben próbáltuk ki, a róla készült tesztünket ajánlom figyelmetekbe, mivel nagyon elégedettek voltunk a készülékkel. A képek annyira nem adják át, de valójában eszméletlenül jól néz ki az O5, szinte mindenütt alumínium borítást kapott. Üzemideje sem kispályás, hiszen egy töltéssel akár 7 órán keresztül is hallgathattok vele zenét, a bölcső pedig 2600 mAh-s akkut kapott, ami akár 100 órányi energiát biztosít számotokra, ez pedig nem sok konkurens termékről mondható el. 15 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek, ha használjátok az  5YODJWNL kuponkódot.

hirdetés