hirdetés

Három BlitzWolf Bluetooth hangszóró is akcióban

Ezekkel indulhat a buli

hír
Három BlitzWolf Bluetooth hangszóró is akcióban 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-12

A BlitzWolf három kultikus hangszórója is kiemelkedően jó kuponos akcióban vihető. Az összes a webshop csehországi raktárából elérhető, nagyon kedvező áron, így érdemes rájuk lecsapni. Van köztük egészen olcsó is, a BW-WA4, de a hatalmas teljesítményű, 120 wattos BW-WA3 Prót is „jóárasították”.

Három BlitzWolf Bluetooth hangszóró is akcióban 2

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-WA4

Jó üzemidővel, megfelelő hangzással, és piszok jó áron vihető ez a hangszóró. Bluetooth 5.0-s, de AUX bemenettel szintén rendelkezik, és tud SD kártyát is olvasni, illetve Type-C porton keresztül tölthetjük. A saját tesztünk alapján a hangszóró simán hozza közepes hangerőn a 20 órát egy töltéssel, ami elég izmos szám. A teljesítménye 30 watt, mely összesen három meghajtóból adódik össze. Két kisebb néz előre, a magasabb hangoknak, és egy nagyobb hátrafele, a mélyebb hangok számára. Szabadba is nyugodtan vihető, IPX6-os vízállóságú. Két BW-WA4 összekapcsolására adott a lehetőség, tudjuk TWS módban használni őket, így egyidejűleg lehet róluk ugyanazt a zenét hallgatni sztereóban.

Jellemzően erre a termékre sokszor kapunk kupont, de annyira jót még nem kaptunk, mint most. A BGf76e9f  kóddal mindössze 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, házhozszállítással együtt.

Három BlitzWolf Bluetooth hangszóró is akcióban 3

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-WA3

A 100 wattos teljesítményhez illő a mérete ennek a hangszórónak, 240x91x82 milliméteres és több, mint másfél kilogramm. Zenét lejátszani tud Bluetooth-on, jack porton, USB csatlakozón és SD kártya olvasón keresztül is. Egy érdekes feature, hogy az USB-n tölthetünk más eszközt, tehát power bankként is tud funkcionálni. Az aksija 5000 mAh kapacitású, és ezzel körülbelül 12 órányi zenét lehet hallgatni, újratölteni pedig Type-C porton keresztül lehetséges. IPX5-ös vízállósággal rendelkezik, és a fém háznak köszönhetően biztosan sok pofont elvisel. Nagyon maszkulin, masszív a burkolat, mindenhol fekete csavarok díszítik a felületeket. Ehhez képest a két oldalán a hangkeltő membránok körül két LED villog, amely megpróbálja lekövetni a hangok ütemét.

A termékről természetesen tesztünk is elérhető, azt érdemes elolvasni, aztán nem sokat habozni, mert a BG1d22dd  kuponkóddal elérhető 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár nagyon csábító, amiben már a szállítási költség is benne van.

Három BlitzWolf Bluetooth hangszóró is akcióban 4

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-WA3 Pro

A fentebb említett hangszórónak a Pro verziója sem kicsi, 28,75x11x10 centiméter a mérete, és egy ekkora dobozba bepréseltek 120 wattnyi teljesítményt, ezért nyilván súlya is van a kütyünek, 2,6 kilogrammot nyom. Hat hangszóró kapott benne helyet, és egy brutális méretű, 16 000 mAh-s akkupakk, ami garantálja, hogy közepes hangerőn nagyjából 12 órát menjen. Nem kihagyott ziccer, hogy power bankként is használható, tehát tölthetjük róla a különböző eszközeinket. Rákapcsolódni alapból Bluetooth-on tudunk, de fogad USB-s eszközöket, SD kártyát és AUX kábelt is. Erősebb, kicsit jobban és hangosabban szól, mint az alap verzió, de az üzemideje az, amiben igazán bajnok.

A válogatásból ez a legdrágább hangszóró, de nem véletlenül, hiszen ez már egy elég vad zenedoboz. Az ára viszont így is baráti jelenleg, hiszen a BGe9727b  kuponkóddal 28 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de csak pár darab elérhető belőle. Természetesen erről is született részletes tesztünk, ahol sok rosszat nem tudtunk rá mondani.

hirdetés