hirdetés

Elkezdődött a karácsonyi vásár a Geekbuyingon

Ajándékötletek karácsonyra

hír
Elkezdődött a karácsonyi vásár a Geekbuyingon 1
írta: hajas
2021-12-08

A Geekbuyingon elstartolt a karácsonyi vásár, ahol számos kedvező ajánlatra bukkanhattok. Hoztam néhány ötletet a fa alá, a cikkben találtok robotporszívót, vezeték nélküli porszívót, takarítógépet és forrólevegős fritőzt is, de a nyitóoldalon még több akciós terméket találtok. Mindenképp EU raktáras termékeket válasszatok, hiszen ezek néhány napon belül megérkeznek, extra költségek nélkül.

Roborock S7

A Roborock jelenlegi legjobb robotporszívója még szeptemberben jutott el szerkesztőségünkbe, a róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. 2500 Pa-os szívóerővel rendelkezik, így minden piszkot eltüntet a padlóról, ráadásul érzékeli a szőnyegeket, így azokat megnövelt teljesítménnyel takarítja ki. 5200 mAh-s akkuval látták el, melynek köszönhetően akár 3 órán keresztül képes takarítani. Okostelefonnal vezérelhető, itt tudjátok többek közt beprogramozni, időzíteni, frissíteni. Legnagyobb újítása a szónikus felmosás, vagyis percenként 3000-szer rezegteti meg a felmosópárnáját, így a hagyományos megoldásoknál sokkal hatékonyabban takarít. A szőnyegeket sem fogja összevizezni, hiszen rájuk gurulva automatikusan felemeli a mopot, így nem koszolja azokat össze.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKB21XMAS kuponkódot, akkor 176 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a Geekbuying lengyel raktárából, ingyenes szállítással.

Tronsmart Apollo Air+

A Tronsmart Apollo Air+ a gyártó egyik legújabb vezeték nélküli fülhallgatója. Legnagyobb extrája az aktív zajszűrés, melynek köszönhetően a buszon és a villamoson is zavartalanul hallgathatjátok kedvenc számaitokat. A készülék támogatja a Qualcomm aptX Adaptive technológiát, ami remek hangzást biztosít számotokra. Egy töltéssel körülbelül 5 órán át bírják a fülesek, a Type-C kábellel vagy akár vezeték nélküli töltővel is tölthető bölcsője pedig további 20 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában.

Az IP45-ös minősítésének köszönhetően ellenáll a verejtéknek és az esőnek is, így sportoláshoz is remek választás. A Tronsmart app segítségével saját ízlésetek szerint módosíthatjátok a hangzást. A 67QZSPB9 kóddal 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg.

Proscenic T22

A Proscenic nemrég mutatta be legújabb forrólevegős fritőzét, a T22-t. Az 1500 wattos készülék hatalmas, 5 literes kosarat kapottamiben sütés közben folyamatosan kering a forró levegő, így a behelyezett finomságok egyenletesen sülnek át. Az ilyen készülékek legnagyobb előnye, hogy hozzáadott zsiradék nélkül lehet velük sütni, így az ételeket sokkal egészségesebben készíthetők el. A tetejére kerültek az érintőgombok, ahol a sütési hőmérsékletet és az időt állíthatjátok be, valamint előre beállított programokat is találtok, de itt aktiválhatjátok a melegentartó funkciót is. Akár a telefonotokkal is vezérelhetitek, ráadásul a folyamatot is nyomonkövethetitek az alkalmazáson keresztül, sőt, még értesítést is küld, ha elkészült a fogás. Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a PROSCT22 kuponkódot, akkor 34 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a T22-t a Geekbuying európai raktárából.

Jimmy JV65 Plus

A Jimmy JV65 Plus is eljutott már szerkesztőségünkbe, a róla készült részletes tesztünket ezen az oldalon olvashatjátok. A készülék 22 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel az útjába kerülő piszkot, de nemcsak porszívózni, hanem felmosni is lehet vele, így egyszerre két házimunkát is el tudtok végezni. A kiáramló levegő egy több szintből álló szűrőrendszeren halad keresztül, aminek a legutolsó állomása a HEPA filter, ami még a legapróbb porszemeket is megköti. Egy töltéssel akár 70 percen keresztül is használhatjátok, a mellékelt fejeknek köszönhetően pedig mindenféle felületet tisztává varázsolhattok. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a JV65PLUS kódot, akkor 62 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro körülbelül egy hónappal ezelőtt járt nálunk, itt olvashatjátok a részletes tesztünket. A készülék egy 2 az 1-ben takarítógép, vagyis nemcsak porszívózni, hanem felmosni is tudtok vele. 15 000 Pa-os szívóerejével falja föl a koszt, a porcicákat, de még a foltokat, a kiömlött tejet, üdítőt is eltünteti a padlóról. Két tartálya van, az egyikben a tiszta víz található, míg a másikba a koszos vizet gyűjti. Egy töltéssel 35 percen keresztül használhatjátok, az akku töltöttségét, illetve a tartályok állapotát pedig a kijelzőjén ellenőrizhetitek. Ha végeztetek a takarítással, akkor tegyétek a dokkolóállomásra, ahol a gép automatikusan megtisztítja a hengerkeféjét. A HW8PRO kóddal 97 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni.

hirdetés