hirdetés

Elindult a Geekmaxi szinglik napja eseménye

Ide is érdemes az akciókért benézni

hír
Elindult a Geekmaxi szinglik napja eseménye 1

Forrás: Geekmaxi.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-02

A Geekmaxi is begyújtja az akció rakétákat, mindenféle érdekes termékkel kedveskednek nektek, illetve természetesen a teljes oldalon használható kuponokat is adnak a kütyüik mellé. Az akciók 1-jétől élnek 13-áig, vagyis ebben az időszakban vehetitek igénybe az oldal kedvezményeit. A Geekmaxiról általánosságban elmondható, hogy a csomagokat EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Wanbo Mini XS01 projektor

A Wanbo dizájnprojektorokat gyárt, amik általában könnyen hordozható, cuki megoldások. AZ XS01 nem más mint egy 1080p projektor, 200 ANSI lumen fényerővel. A LED 20 000 órás élettartammal rendelkezik, a vetítési arány 1,35:1. A képméretet 40 és 120 inch között állítgathatjátok, a képarány 16:9-es, míg a fókusz manuális. Állítólag nagyon csendes a masina, 36-40 decibel között van a hangja, ami nagyjából a suttogással egyenlő, kíváncsian várjuk, tényleg igaz-e.

A csatlakozók terén sem áll rosszul az eszköz, AV, jack, USB és HDMI portokkal is felszerelték, hogy legyen hol beküldeni a képet és kihozni a hangot. Mint látható, az eszközről túl sok minden nem derült ki, de azért a legfontosabbat tudjuk, az árat: 36 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a MMhI6ieC  kuponnal, ami nem tűnik soknak egy Full HD projektorért.

Roborock S7 Pro Ultra – Eseget az ár

Az önürítős porszívók már nem számítanak újdonságnak a piacon, de a Roborock S7 Pro Ultra új mércét állított fel a sokrétűség és az ár tekintetében is. A dokkolójában 3 darab tartály kapott helyet, kettő víz- és egy pedig a portároló. Ez utóbbiba egy 2,5 literes porzsákot lehet behelyezni, így jön össze a gyár által ígért 7 hetes automatizálás, vagyis ilyen ritkán kell csak ürítenetek a Roborock megoldását. A maximum szívóerőt 5100 Pa-ra tornászták fel, ez kategóriaelső érték, egyetlen kínai konkurens sem tud ennél erősebbet felmutatni.

180 percen keresztül képes takarítani az 5200 mAh-s akkumulátorával, de persze ott van a charge and resume technológia is, aminek segítségével onnan folytatja a lakás rendbetételét, ahonnan abbahagyta. Sőt, az elődmodellekhez képest 30%-kal gyorsabban fel is tölti magát, így a takarítást is rövidebb időszakokra kell szüneteltetni, mint korábban.

A szoftveres funkciókat gyakorlatilag átemelték a korábbi modellekből, hiszen szinte azok a termékek is makulátlanok voltak ezen a téren. Az Ultra kezel több szintes házakat, kirakhattok no-mop és no-go zónákat, virtuális falakat, és a szobákat is feldarabolhatjátok, a térképre ráadásul bepakolhatjátok a bútoraitokat is, így azok körül is tud sasszézni a robot. Az S7 Pro Ultra is megkapta a VibraRise technológiát, ami már közelebb áll a felmosáshoz, mint a feltörléshez. A megoldással percenként 3000 apró rezgést végez a felmosó platni, vagyis nemcsak egy rongyot huzigál maga után, hanem nyomást gyakorol a padló felületére is. A dokkoló ki is tisztítja a „felmosórongyot”, sőt, hogy ne büdösödjön be az anyag, ezért ki is szárítja azt. A Roborock csodagépéért 358 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a X24SNiwD  kuponnal.

Proscenic P11 – Újabb remek állóporszívó

A Proscenic név korábból már ismerős lehet, például kiváló robotporszívóiról és forrólevegős fritőzéről – ami az almárkájuk, az Ultenic név alatt fut – is számot adtunk. A P11 modelljük az új generációba tartozik, ez egy vezeték nélküli porszívó, ami 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik – a kétszer drágább H8 Pro tud nagyjából ennyit -, ez bőven elég az összes különféle koszfajta felszippantására, leszámítva a nagyon durva ételmaradékokat. A cserélhető akkumulátora 1 órányi üzemidőt biztosít, de mivel pótakkumulátorokkal ez bármeddig kitolható, a feltakarítható alapterület szinte „végtelen”, de a tapasztalataim alapján 60 percből is kijön nagyjából 150 négyzetméter.

A porszívózáson túl feltörölni is tudtok vele, ehhez egy platnit kell a motoros fej mögé felcsattintani, és így a finom por is felszedhető a felületekről. A működési állapotokat egy kijelzőn lehet nyomon követni. Mutatja az üzemmódot, az akku töltöttségét és azt is, ha valami hibát észlel, így be tudtok avatkozni, ha erre szükség van. Érzékeli továbbá a szőnyegeket is, ami nem jelent mást, minthogy megemeli a szívóteljesítményt, ha ilyen felületre ér, azért, hogy minél mélyebb rétegekből tudja eltávolítani a port. A motoros fejen lévő LED világítás pedig abban segít, hogy az olyan sötét zugokban, mint az ágy vagy a dívány alatti terület, is megfelelően tudjatok takarítani. Ezen túl számtalan extrát is adnak hozzá, például szűkítőfejeket, amikkel a szegélyeket, a bútorok éleit, de az autót is ki tudjátok pucolni.

A Proscenic P11 állóporszívójáért 65 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a PNP4Gv6M  kuponnal.

KTC H27S17 – Hajlítani menő

A KTC H27S17-ről már írtunk korábban is, ez a KTC H27T22 testvérmodellje, de azért vannak lényegi különbségek a két termék között. Alapparamétereik ugyanazok, ez is 27 colos 2560×1440 pixeles felbontású WQHD panel, 165 hertz frissítéssel, de abból a hajlított variáns. A hajlítás rádiusza 1500R, ami azt határozza meg, mennyire öleli körbe a használóját, ez az érték a jobbak közé tartozik. Az emberi szem ennél egyébként kisebb rádiuszt lát – 1000R körül –, vagyis ez a megoldás kihasználja a perifériás látás előnyeit, így mindenféle játékok esetében – például szimulátorok – lehet ebből profitálni. Akit a téma bővebben érdekel, annak itt van egy kis olvasnivaló.

A H27S17 is támogatja a 8 bites színmélységet és a HDR10-et, képes 16,7 millió színt megjeleníteni – sRGB –, alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, illetve támogatja a G-Sync és FreeSync technológiákat, amiről röviden elég annyit tudnotok, hogy itt nincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. Bővebben a megoldást kifejtjük tesztjeinkben, ugyanis a H27S17 és a H27T22 is éppen a tesztpadunkon „senyved”. Az ilyen monitorok kapnak előredefiniált profilokat is, amiket különböző játékmódokhoz találtak ki, ilyen az FPS, az RTS és a hasonló műfajok. Portok tekintetében nem rossz a felhozatal, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és hangkimenet is van, viszont Type-C nincsen, amiért kár . A KTC H27S17-ért a F8cZTBcD  kóddal 93 840 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, és adnak mellé egy Redragon billentyűzetet is.

hirdetés