hirdetés

Elhoztuk a Geekbuying legújabb ajánlatait

Akciós szerda

hír
Elhoztuk a Geekbuying legújabb ajánlatait 1
hajas
írta: hajas
2020-06-10

Ma is hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a Geekbuyingtól. A válogatásban találtok robotporszívót, okosórát és elektromos rollert is. Mindegyik kütyü a szállítási módja, vagy pedig az árazása miatt áfamentes.

Haylou Solar

A Haylou Solar a lekerekített óralapjával merőben eltér elődjétől, a Haylou LS01-től. Egy 1,28 colos, kör alakú LCD megjelenítőt kapott, melynek felbontása 240×240 pixel. A készülék háza, csakúgy, mint az LS01-nél, fémből készült, a szilikon szíj pedig cserélhető. Átlag használat mellett egy hónapos üzemidőt ígér a gyártó, folyamatos pulzusmérés mellett pedig 15 napig bírja. IP68-as minősítést kapott, így sajnos úszáshoz nem használhatjátok.

Az alvásmonitorozás mellett több sporttevékenységet is rögzít, az adatokat pedig a Haylou Fit appon keresztül nézhetitek vissza. A telefon értesítéseit jól kezeli, ráadásul vezérelhetitek vele a zenelejátszót, még a Spotify-t is, és többek közt mutatja az időjárás előrejelzést, valamint a bejövő hívást is. A 4RU3AQZY kóddal 10 800 forintért juthattok hozzá, a szállításért pedig nem kell külön fizetnetek.

Kugoo S1

A Kugoo belépőszintű, legolcsóbb elektromos rollere az S1, róla készült tesztünket itt olvashatjátok. Egy töltéssel akár 30 kilométert is gurulhattok vele, persze ez függ az időjárástól, testsúlyotoktól és az útviszonyoktól. A kormányon található a kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális sebességet. Alatta 5 gombot találtok, melyekkel vezérelhetitek például a világítást, illetve itt tudjátok bekapcsolni a járgányt. Előre és hátra is szereltek LED fényeket, így akár sötétben is biztonságosan tudtok vele közlekedni. Egyáltalán nem nehéz, mindössze 11 kg, ráadásul össze is tudjátok csukni, így könnyű cipelni, valamint tároláskor sem foglal sok helyet. A GKB223S kóddal 80 000 forintért szerezhetitek meg, európai raktárból és ingyenes szállítással.

KUGOO G-Max

A G-Max a Kugoo egyik újdonsága. A gyártó igyekezett minden eddiginél masszívabb vázat építeni, ez a képeken is jól látszik. Végsebessége 30 km/h, és akár 32 kilométer is megtehető vele egy töltéssel. Teljesen új, egyszerűsített, LED-es kijelzőt kapott, ami jobban látható erős napsütésben is. A kijelzőtől balra a csengőt és a kéziféket, jobbra pedig a gázkart, a bekapcsoló és a világítás gombot találjátok. Teljesen átalakították az összecsukó mechanikát: a kormányrudat ki lehet csavarni, majd ezután tudjátok lehajtani. Okostelefonnal is rácsatlakozhattok, ahol a különböző beállítások mellett frissíteni tudjátok a roller szoftverét, láthatjátok a megtett kilométereket. A GKB461S kóddal 229 000 forintért vásárolhatjátok meg, szintén európai raktárból és ingyenes szállítással.

Ne feledjétek, hogy hétfőn indul a Geekbuying születésnapi akciósorozata, itt olvashattok róla részletesen.

hirdetés