hirdetés

Hamarosan itt a Geekbuying születésnapja

Már nyolc évesek

hír
Hamarosan itt a Geekbuying születésnapja 1
írta: hajas
2020-06-08

Június 15-én startol a Geekbuying nyolcadik születésnapi akciósorozata, azonban már most elkezdődött a bemelegítés. Ha ebben az időszakban feliratkoztok a Geekbuying hírlevelére, akkor máris extra kuponokkal lesztek gazdagabbak, amit majd a szülinapi akciókban tudtok felhasználni.

Fiido D1

A Fiido D1 egy igazi kompakt, városi járgány. Korábban már teszteltük, itt olvashattok róla részletesen. 10,4 Ah-s akkumulátorral szerelték fel, így önerőből a kerékpár akár 40 kilométeren keresztül gurul, de ha besegítetek a hajtásba, akkor akár 80 km-es hatótáv is kihozható. A 14 colos kerekekre tárcsafékek kerültek, a biztonságotokat pedig tovább fokozza az első lámpa és a hátsó macskaszem, hátra viszont érdemes beszerezni egy piros színű villogót.

Ha épp nincs rá szükségetek, vagy az autó csomagtartójába téve magatokkal vinnétek, akkor pár mozdulattal összehajthatjátok, így nem foglal sok helyet. A NNND1FR kuponkóddal 125 400 forintért juthattok hozzá. Mivel európai raktárból érkezik, így vámmentes, ráadásul néhány nap alatt kézbesítik.

AUN W18 Mini Projektor

Ha olcsón szeretnétek projektort otthonra, akkor az AUN W18 jó választás lesz. A készülék fekete és fehér színű borítást kapott, szerintem egész jól mutat. A kütyü hátulján találtok HDMI-t, 2 darab USB portot, VGA bemenetet, microSD olvasót és jack csatlakozót. Utóbbira nincs is feltétlenül szükségetek, hiszen a készülék magában rejt egy 5 wattos hangszórót. A projektor képes 32-150 colos képet is megjeleníteni, de a legjobb minőséget 40 és 85 col között éritek el. A kép felbontása 854×480 pixel, ennyi pénzért ez teljesen elfogadható. A 4ATAD4SA kuponnal 19 500 forintért zsebelhetitek be, spanyol raktárból.

Xiaomi Viomi V2 Pro

A Viomi V2 Pro korábban már járt nálunk. Akkor még voltak kisebb hibái, de szerencsére ezeket azóta javították. Nem a megszokott Xiaomi színekben, hanem szürke-kék árnyalatokban került le a gyártósorról. Porszívózás mellett felmosni is tud, ráadásul ezt extra mozdulatok beiktatásával teszi, melyre a legtöbb robotporszívó nem képes. Sajnos még így sem váltja ki teljesen a felmosást, viszont a port és a kisebb foltokat jobban eltünteti, mint a konkurencia termékei. Lézeres szenzorral térképet készít, ez alapján kerüli ki az akadályokat és járja végig a lakásotokat, sőt, a szobákat is felismeri, így akár különböző napokra tudjátok időzíteni például a hálószoba vagy a nappali takarítását. A V2PRO359 kóddal 110 000 forintért tudjátok megvásárolni, szintén európai raktárból.

hirdetés