hirdetés

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait

Kütyük, kuponok

hír
Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait 1
hajas
írta: hajas
2020-07-02

Újra elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait. A mai válogatásban találtok okostelefont, vezeték nélküli porszívót és okoskarkötőt is. Mindegyik termék Európából, áfamentes szállítással érkezik hozzátok, ráadásul néhány nap alatt megkapjátok őket.

Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band negyedik szériáját rengetegen vásárolták meg világszerte, nem hiába, ez a Xiaomi egyik legnépszerűbb terméke. Bár már megjelent utódja, a Mi Band 5, ennek ellenére még ma is kiválóan használható. A Mi Band 4-ről készült tesztünket itt találjátok. 0,95 colos OLED panel található az elején, ami érintésérzékeny, felbontása 120*240 pixel. Rengeteg sportágat ismer, sőt, az 5 ATM minősítésének köszönhetően akár úszáshoz is használhatjátok. Jól kezeli a telefon értesítéseit, a Mi Fit app pedig remekül használható. Ha használjátok a DHESMIBAND4 kódot, akkor 7700 forintért tudjátok bezsebelni.

Dreame V9P

A Dreame V9P gyakorlatilag egy optikai tuningos Dreame V9. Korábban már járt nálunk, itt olvashatjátok tesztünket. A szokásos Xiaomi stílust kapta, ezüst borítással. A készülék remekül használható szinte bármilyen felület tisztítására, legyen az bútor, szőnyeg vagy akár autóülés. A motor 400 wattos, szívóereje pedig 20 kPa, így egyetlen porcicának, poratkának sincs esélye a túlélésre. A levegő HEPA szűrőn keresztül jut vissza a lakásba, így kevesebb por lesz a levegőben is. Fél literes, mosható portartály található benne, amit néhány mozdulattal könnyen ki tudtok üríteni. Maximális üzemideje 1 óra, ennyi idő pedig bőven elég egy közepes méretű lakás vagy autó kitakarításához. A DHV9PN1 kuponnal 51 900 forintért lehet a tiétek.

 

hirdetés