hirdetés

Crazy Thursday: brutális akciók a Banggoodon

Csak a mai napon

hír
Crazy Thursday: brutális akciók a Banggoodon 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-04-21

A Banggood Crazy Thursday-t hirdetett, amikor csak három termék és mindössze egy napig nagyon akciós áron rendelhető. Sikerült igen jó ajánlatokat összehozniuk, így kedvező áron juthatunk hozzá BlitzHome okosfritőzhöz, kávéfőzőhöz és egy Jimmy porszívóhoz. Mind a három igazi klasszikus termék, teszteltük is őket, így azt elolvasva megfontolt döntést hozhatunk, hogy kell-e nekünk, de ne feledjük, hogy mindössze a mai napon él az akció!

BlitzHome BH-AO1 okos air fryer

Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek az air fry-erek, amikben zsiradékmentesen süthetjük meg az ételeinket. Sokféle ilyen gép van a piacon, de a legjobbak közülük azok, amik okosak és nagyok. A BlitzHome BH-AO1 ezért remek termék, hiszen a hasznos térfogata 12 liter, és olyan, mint egy mini sütő. Van alsó és felső sütés, légkeverés, valamint maximum 200 Celsius fokra képes felfűteni.

Sok előre definiált móddal rendelkezik, de akár magunk is kiválaszthatjuk a hőfokot és az időt, és ha lejárt az időzítő, akkor magától lekapcsol a készülék. A módokban állíthatjuk, hogy hol fűtsön, legyen-e légkeverés, grillezzen, vagy éppenséggel kiolvasszon lefagyasztott ételt. A legérdekesebb funkciója, hogy van hozzá egy grillnyárs, amit motorosan tud forgatni, így akár a klasszikus grillcsirke is elkészíthető benne.

Okostelefonos appal lehet irányítani, így akár távolról is vezérelhetjük és nyomon követhetjük a sütési folyamatot. Ez a gép egy igen fejlett, és ezért sokszor drága eszköz, de most leakciózták, és az AO1Crazy kuponkóddal már 34 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük ingyenes szállítással, EU raktárból. A készülékről részletes tesztünk is van, érdemes átolvasni vásárlás előtt.

Jimmy H8 porszívó

A Jimmy H8 egy újgenerációs, akkumulátoros porszívó, aminek a viszonylag alacsony árához képest nem kell szégyenkeznie a tudása miatt. A szívóereje 25 000 Pa, és akár 60 percig is takaríthatunk vele egy töltéssel. Még olyan finomságok is kerültek bele, mint a szőnyegérzékelő mód, ami megemeli a szívóteljesítményt, ha szőnyegen használjuk az eszközt, hogy az utolsó porszemet is kiszippantsa. A kijelző sem maradhatott le erről a modellről, ahol figyelemmel követhetjük, hogy mennyi energia van még az aksiban és milyen fokozaton használjuk a gépet.

Nem csúcskategóriás készülék, éppen ezért nem adnak hozzá rengeteg kiegészítőt, de a repertoárt így sem nevezhetjük szegényesnek. Adnak hozzá két motoros fejet, az egyik kárpitra a másik pedig padlóra jó, aztán van két kefés szűkítő, egy fali dokkoló és töltő a dobozban. Bár erről a modellről nincsen tesztünk, csak a Pro verziójáról, de nincs rengeteg különbség a két termék között. A Jimmy H8-at most nagyon kedvező áron vásárolhatjuk meg, a CrazyH8 kuponkóddal már 54 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért megrendelhető csehországi raktárból, ingyenes házhozszállítással. Ez igen jó ajánlat, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a hazai boltokban minimum 72 000 forint egy ilyen gép.

hirdetés