hirdetés

Black Friday csütörtökön?

Megkezdődtek az akciók Geekbuyingon

hír
Black Friday csütörtökön? 1
írta: Rolla
2019-11-28

A Geekbuying gyorsaságával beelőzte az Aliexpresst, hiszen már most elérhető az összes jó ajánlat az oldalukon. Négy napotok van beszerezni mindent, bár érdemes gyorsnak lennetek, mielőtt elfogynak a cuccok a raktárból. Ha pedig biztosra akartok menni a szállítási időt tekintve, akkor barangoljatok az EU raktárak környékén is, ahonnan gyorsan, áfa- és vámmentesen kapjátok meg a termékeket. A mai ajánlóban is találtok ötleteket, hogy mire is éri meg lecsapni.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem az első eset, hogy egy Xiaomi terméknél névtisztázással kell indítani a bemutatót. Szóval ha Air 2-ként nem ismerős a dolog, akkor keressétek AirDots Pro 2-ként, amiről a tesztünket itt olvashatjátok el. Becsapós tud lenni, de nem, nem egy almás AirPods-ot láttok, pedig még a neve is olyan, mint mikor a Nike-t átnevezik Mike-ra, a Converse All Stars-t meg Ball Starra, így már nem is olyan feltünő a turpisság.

De ez mindegy is, nem szólongatni kell, hanem a funkciója a lényeg, abban pedig szinte hiba sincs. A közelségérzékelős zeneelindítás és leállítás zseniális, jobb lett az üzemidő az elődhöz képest és a minőség is patent. Arra viszont készüljetek fel, hogy egy ilyen semi-ear füles sose fog olyan jól szólni, mint az agybadugós változat. 21 000 forintba kerül EU raktárból a BLFRAIR2 kóddal, ami elsőnek soknak hangzik, de megrágott almával ugyanez még többe fájna.

Xiaomi lámpa

Kifejezetten tetszik nekem ez letisztult, lampionra hajazó Xiaomi lámpa, amit elsősorban az éjjeli szekrény tetejére álmodtak meg, de szerintem a nappaliban a polcon is király hangulatvilágítás esténként. Nem is lenne igazi Xiaomi, ha nem tartozna hozzá egy applikáció, amin keresztül sok funkciót vezérelhettek. Ilyen például a szín választása, fel-le kapcsolás, időzítés és a fényerősség, ráadásul ha Siri a barátnőtök, akkor mindezt megtehetitek hangvezérléssel. 11 500 forintért rendelhetitek meg, ami jelentős árcsökkenés a korábbi 16 000 forintos árához képest, feltétlenül használjátok a MJCTD02YL kódot.

hirdetés