hirdetés

A TomTop és a Navee kéz a kézben csökkentik az árakat

Két pofás elektromos roller a placcon

hír
A TomTop és a Navee kéz a kézben csökkentik az árakat 1

Forrás: Navee

írta: Don Kartács
2023-02-07

A Navee rollereket a Xiaomi márkához szokták kötni, ami a minőségük alapján teljesen indokolható is. Remek járművek, masszív vázzal és viszonylag hibamentes működéssel büszkélkedhetnek, cserébe magasabb árat kérnek értük, és ez igaz a mai tesztünkben szereplő Navee S65-re és N40-re is. Szerencsére nem olyan magasat, mint korábban, és a TomTopnál szépen le is kuponozható mindkét jármű, ráadásul mindkettőt lengyel raktárból, ingyenes szállítással érhetitek el.

Navee S65 – Komfortos, nyers erő

A Navee S65 a gyártó legnagyobb rollere, már egy ideje a kezünk ügyébe került, le is teszteltük, és pofás kis járgány, néhány megkötéssel. A jármű lelke egy 500 wattos, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét, aminél tudna gyorsabban is menni.

A 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok, bár mi 40-nél többet nem tudtunk vele menni, igaz, nem is volt 24 fok és sík út mindenhol, ahogyan a hatótávot mérik. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nem csak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, mint az Eleglide Coozy vagy a Bezior S500 Max, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá természetesen elöl és hátul lámpákat. IPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek. A Navee S65 most 302 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a TomTopnál a TTNVS65  kóddal, és szerencsére lengyel raktárból szállítják, így gyorsan és extra költségektől mentesen érkezik meg hozzátok 1 héten belül.

hirdetés

Navee N40 – Lefele terjeszkedés

A mostani felsorolásban a legnagyobb és a legkisebb modellről adunk hírt, az N40 ugyanis a Xiaomi M365 és Electric Scooter modellek közvetlen ellenfele, vagyis egy kicsi méretű, városi cirkáló. Persze a pici is relatív, hiszen 10 colos kereken gurul a 15,5 kilós roller, viszont a plusz kilók a váz masszivitását növelik. A műszaki paraméterek is verik a konkurensekét, 350 W-os motor 30 km/órás végsebességre képes a járművet gyorsítani, az elméleti hatótávja 40 km, de ez a gyakorlatban közelebb lesz a 30-hoz. A terhelhetősége 100 kiló, a megállásról dupla fékrendszer – elöl motor, hátul tárcsa – gondoskodik, a menetadatokat beépített kijelzőn követhetitek nyomon. Természetesen ennek a kormánya is ráhajtható a fellépőre és beakasztható a sárhányóba, így a hordozhatósága nagyban javul. A kétkerekűért a TTNVN40  kuponnal 163 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés