hirdetés

A Proscenic Washvac F16 vihető most olcsóbban

Már kevesebb, mint 40 000 forintba kerül

hír
A Proscenic Washvac F16 vihető most olcsóbban 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-02-15

A Proscenic Washvac F16-ról még novemberben írtunk először, akkor még közel 50 000 forintos áron lehetett megvásárolni a terméket, ami nem más, mint egy 3 az 1-ben takarítógép. Azóta nagyot perecelt az árazása, már csak 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra tartják a Geekbuyingon, ehhez a 76AOEEM  kupont kell használnotok. Ahogyan már eddig is megszokhattátok, ingyenes szállítással érkezik, EU raktárból.

Mivel a víztárolók helye így felszabadul, sokkal több akkut lehet betenni a géptestbe, és a szivattyút sem kell működtetni, így az üzemidő máris 60 percre ugrik fel, ellentétben például a HW8 Próval – teszt itt –, ami egy majdnem 100 rongyos gép volt, mikor megjelent, 35 perc üzemidővel. De hogy jön össze a gyártó által állított 3 az 1-ben funkcionalitás? Úgy, hogy ez a gép seper – már amennyiben a henger forgását annak lehet tekinteni –, porszívóz és fel is mos, tehát ez valójában csak kettő funkció, szóval a marketingesek kicsit füllentettek. Ellenben az tényleg jó benne, hogy a feje 90 fokban el tud fordulni, illetve oldalra is elég nagy szögben mozog, hogy mindenféle bútorok alá be lehessen nyúlni vele. Ami pedig a porszívó részt illeti, egy négylépcsős szűrőrendszeren halad át a levegő, a végén természetesen egy HEPA filter szűri ki azt, aminek nem szabad visszajutnia a levegőbe.

Egy biztos, most jóval olcsóbb, mint korábban volt – akkor 47 800 Ft-ot kértek érte – és árazásban a konkurenciát is kenterbe veri, hiszen csak 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte a kasszánál hagynotok a 76AOEEM  kód felhasználása után, EU raktárból.

hirdetés