hirdetés

Olcsón érhető el a Proscenic Washvac 3 in 1 takarítógépe

Jó megoldás egy összetett problémára?

hír
Olcsón érhető el a Proscenic Washvac 3 in 1 takarítógépe 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-08

Elég sokat írtunk már kombinált takarítógépekről, amik egyszerre mosnak fel és porszívóznak is, viszont olyanról még nem adtunk hírt, ahol a víztartály, meg maga a tisztítóállomás külön egységben kapott helyet. A Washvac F16 pont ilyen, így nem szívja vissza a gép a sok dzsuvát egy tartályba, hanem a dokkolóállomáson gyűjti tisztítás után. Nézzük, mik ennek a megoldásnak az előnyei és a hátrányai, és hogy megéri-e a GKB22113  kóddal az érte kért 47 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kifizetni. A gépet EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Mivel a víztárolók helye így felszabadul, sokkal több akkut lehet betenni a géptestbe, és a szivattyút sem kell működtetni, így az üzemidő máris 60 percre ugrik fel, ellentétben például a HW8 Próval – teszt itt –, ami egy majdnem 100 rongyos gép volt, mikor megjelent, 35 perc üzemidővel.

De hogy jön össze a gyártó által állított 3 az 1-ben funkcionalitás? Úgy, hogy ez a gép seper – már amennyiben a henger forgását annak lehet tekinteni –, porszívóz és fel is mos, ami nálam valójában csak kettő, szóval a marketingesek kicsit füllentettek. Ellenben az tényleg jó benne, hogy a feje 90 fokban el tud fordulni, illetve oldalra is elég nagy szögben mozog, hogy mindenféle bútorok alá be lehessen nyúlni vele. Ami pedig a porszívó részt illeti, egy négylépcsős szűrőrendszeren halad át a levegő, a végén természetesen egy HEPA filter szűri ki azt, aminek nem szabad visszajutnia a levegőbe. Összességében véve érdekes a Proscenic megoldása, persze az elmélet mindig más, mint a gyakorlat, viszont az biztos, hogy jóval olcsóbb, mint a konkurencia, hiszen csak 47 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a GKB22113  kóddal, EU raktárból.

hirdetés