hirdetés

A Navee S65 ára tovább mérséklődött

Kb. 100 000 Ft-tal olcsóbb, mint tavaly

hír
A Navee S65 ára tovább mérséklődött 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-18

A Navee S65-öt – amit a Xiaomi kínálatában is megtalálhattok – is utolérte az áresés, 400 000 forint körül indult a megjelenéskor az ára, most pedig 269 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az NNNGREGNS65  kuponkóddal. Ez az 500 W-os, nagyon kényelmes, applikációval is megáldott, papíron 65 kilométer megtételére képes roller eléggé jutányosan hangzik.

Navee S65 – Már a Xiaomi kínálatában is

A Navee S65 a gyártó legújabb rollere – és már kapható Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra néven is -, már tavaly a kezünk ügyébe került, el is készült a teszt róla, ahol bővebben olvashattok a kétkerekűről. A roller lelke egy 500 wattos, 40 Nm nyomatékú motor, amit egy 48 voltos, 12,75 Ah-s akkumulátor pakk támogat meg. Ez már bőven elég erős, hogy egy 100 kg fölötti embert is kényelmesen mozgasson, viszont mivel az EU területére szánták a gépet, így 25 km/h-ban korlátozták a végsebességét, aminél tudna gyorsabban is menni.

A 10 colos, ballonos gumiknak köszönhetően elég komfortos rajta utazni, ami szükséges is, mert a gyártó szerint 65 km-es hatótávval gazdálkodhattok, bár mi 40-nél többet nem tudtunk vele menni, igaz, nincs is 24 fok és sík út mindenhol, ahogyan a hatótávot mérik. A 24,3 kilós szörnyeteg nem véletlenül ilyen nehéz, hiszen nemcsak az aksi, hanem az első és hátsó lengéscsillapítók is sokat nyomnak. A Navee S65 végre nem a borzasztó minőségű rugós teleszkópos megoldást használja, mint az Eleglide Coozy vagy a Bezior S500 Max, egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb mechanikát szereltek a rollerbe.

Hátul tárcsafék segíti a megállást, illetve felszereltek rá természetesen elöl és hátul lámpákat. IPX5 szabvány szerint bírja a vizet, ami azt jelenti, hogy az eső nem fog neki megártani, tehát nem kell egyből egy kapualjba rohanni, ha elkapna titeket menet közben a zuhé. A kormányoszlop tetején találhatjátok az LCD kijelzőt, amin állíthatók a sebességi módok, de egy applikáció is tartozik a rollerhez, amiben minden fontos adatot ellenőrizhettek. A Navee S65 az NNNGREGNS65  kuponkóddal 269 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg Geekbuyingon, ráadásul lengyel raktárból szállítják, így gyorsan és extra költségektől mentesen érkezik meg hozzátok 1 héten belül. Ami nagyon érdekes, hogy a tesztünk idején még 344 000 Ft-ot kértek érte, de a megjelenésekor a 400 000 forintot is elérte, ahhoz képest ez a mostani ár már szolidnak tekinthető.

hirdetés