hirdetés

A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől

Fogkefe, szájzuhany és sterilizáló is kapható akcióban

hír
A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől 1

Forrás: Oclean.com

írta: Don Kartács
2022-08-06

A fogápolás talán legfontosabb lépése a fogmosás, de fogaink épségét további lépésekkel is óvhatjuk, ezekhez pedig szép számmal találtok eszközöket az Oclean kínálatában, ilyen például a szájzuhany és a fogkefe fejeket sterilizáló tartó. A mai cikkben mindháromból akad egy, a Z1, a W10 és az S1 kódnév alatt, amit most kedvezményes áron vásárolhattok meg ingyenes szállítás mellett, illetve a webáruház ígérete szerint áfa- és vámmentesen jut el hozzátok a készülék.

A CAREZ1  kuponkóddal 11 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hozható el a fogkefe, ráadásul ajándékba adnak hozzá 4 darab pótfejet is, amiket a kosárba helyezés után láthattok is. Ezek darabja kb. egy ezres, szóval ez az ár brutálisan alacsonynak számít. A tesztünk idején 12 000 Ft volt a sima, pótfejek nélküli csomag, szóval erre repüljetek rá.

A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől 13

Forrás: Oclean.com

Oclean S1 sterilizáló – Vége a baktériumoknak

Ha megvolt a fogmosás az Oclean Z1-gyel, akkor azt fel is kell akasztani valahová, erre tökéletes az Oclean S1 sterilizáló, ami egy csempére ragasztható tartó. Nemcsak egyetlen fogkefét képes fogadni, hanem egyből 5-öt, amiből a két szélső hely csak tárolásra való, a középső hármon viszont sterilizálni is képes. Ez nem jelent mást, minthogy UV fény segítségével megvilágítja a fejeket, amit nem különösebben szeretnek a baktériumok. És itt nem arra kell gondolni, hogy depressziósak lesznek „szegények”, hanem sokkal inkább arra, hogy roncsolja a DNS-t és az RNS-t, így nem tudnak szaporodni.

Ettől még természetesen 3-6 havonta érdemes cserélni a fogkefék fejét, hiszen azok mechanikailag is el tudnak használódni, de addig is érdemes néha fertőtleníteni őket. A tartót egy sima Type-C kábel segítségével lehet feltölteni, míg az UV alapú sterilizálás 6 óránként automatikusan megtörténik, így elfelejteni sem tudjátok, de természetesen kézzel is aktiválható. A hasznos kiegészítőért 12 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes, az áfát és a vámot pedig a cég intézi. Aki pedig a termék tesztjét olvasná, az nyomjon ide.

A fogmosási szentháromság olcsón az Ocleantől 14

Forrás: Oclean.com

Oclean W10 szájzuhany – A szájvizet locsolni is lehet

Az utolsó szög a szájbetegségek és a fogszuvasodás koporsójába a szájzuhany. Ennek lényege, hogy a kispriccelt folyadék olyan helyekre is eljut, ahová a fogkefével nem értek el. Ezt azzal tudjátok még kombinálni, hogy szájvizet használtok, ami még fertőtlenít is, ezzel gyakorlatilag nagyon hosszú távon megőrizhetitek fogaitok egészségét. Nekem a fenti módszerrel 16 év alatt egyetlen lyukas fogam sem keletkezett, előtte viszont számtalan. Ami a W1 szájzuhanyt illeti, természetesen ezt is teszteltük, a cikket itt olvashatjátok róla.

Több impulzussal képes a fogakat tisztítani, ötféle működési mód közül választhattok.

Természetesen ez is Type-C kábellel tölthető, ami gyakorlatilag univerzális megoldás az elektronok átvitelére. Egy feltöltéssel 30 napig bírja, de a 200 ml-es víztartály jó eséllyel előbb fog kiürülni. Összesen 4 különböző fejet adnak hozzá, amivel vízzel – vagy szájvízzel – kevert buborékokat fecskendez a fogközökbe a készülék, ezzel eltávolítva a lepedéket és az ételmaradékokat. Attól függően milyen fejet raktok fel, a szájüreg különböző részeit lehet megtisztítani: van az általános tisztításra használható, a nyelvre való, a fogíny vérkeringését serkentő, sőt egy fogszabályzó tisztító is, ha esetleg ilyennel rendelkeztek.

A termékért az OCW10  kuponnal 21 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami nagyjából egy fogtömés ára, de annál sokkal kevésbé kellemetlen a használata.

hirdetés