hirdetés

Hírek

Back to School akciók Geekbuying módra
back to schoolGeekbuyingHimoRoborockTronsmartwalkingpad
írta: hajas2021.08.25.

Back to School akciók Geekbuying módra

Így nem lesz olyan nehéz az iskolatáska

A Geekbuyingon is elstartolt a Back to School akció, ami egészen szeptember 6-ig tart. Egy rakás kuponnal és leárazott termékkel várja a népszerű kínai webáruház az iskolakezdést. A nyitóoldalon rengeteg különböző kategória közül választhattok, a robotporszívóktól kezdve a bútorokon át, egészen a hangszórókig mindent megtaláltok.

Szoftver kedd
MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: molcsa2021.08.24.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A Godeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Back to School ajánlatok a Xiaomishopnál
akcióback to schoolXiaomiXiaomishop
írta: hajas2021.08.23.

Back to School ajánlatok a Xiaomishopnál

Nemsokára becsengetnek

Lassan beköszönt a szeptember, ami azt is jelenti, hogy hamarosan megkezdődik a tanév. Rengeteg bolt akciókkal várja a csengőszót, köztük a Xiaomishop is. Egy rakás terméket akcióztak le, és az ajánlatok nemcsak iskolásoknak szólnak.

Elektronikai gépek vására a Geekbuyingnál
Geekbuyingkuponvideójáték
írta: hajas2021.08.23.

Elektronikai gépek vására a Geekbuyingnál

Nyár végi leárazás

A Geekbuyingon a mai napon új akció vette kezdetét, melynek keretein belül kedvezményes áron tudtok rengeteg elektronikai kütyüt megvásárolni. Néhány videojáték-géphez exkluzív kuponokat is szereztem, melyeket az alábbi táblázatban gyűjtöttem össze nektek, de természetesen most is vannak extra kuponok, amiket a nyitóoldalon található termékeknél használhattok fel.

Már elkezdődött a bemelegítés az Aliexpress nyárzáró akciójára
akcióAliexpressend of season salekupon
írta: SonkaMod2021.08.19.

Már elkezdődött a bemelegítés az Aliexpress nyárzáró akciójára

Augusztus 23 reggel 9 órakor startol az Aliexpressen az End of Season Sale, magyarul a nyárzáró akció. Egészen szombat reggelig fognak futni a jobbnál jobb akciók, amikre érdemes felkészülni. Már a bemelegítési időszakban vagyunk, ami azt jelenti, hogy most kell begyűjteni a kuponokat és kosárba tenni minden kiszemelt terméket, amit majd a sale kezdetekor meg akarunk vásárolni. A cikkbe betettünk minden fontos linket ezzel kapcsolatban, nehogy bármiről is lemaradjanak az Olvasóink.

Erős és sok kiegészítős hajvágógép a Xiaomitól
BanggoodhajnyíróHajvágógépMijiaXiaomi
írta: SonkaMod2021.08.19.

Erős és sok kiegészítős hajvágógép a Xiaomitól

Felsőbb liga játékosa

A Xiaomi olcsó szépségápolási almárkájának a hajvágógépét már jól ismerjük, ami nem más, mint az Enchen Boost. Az egy rendkívül olcsó konstrukció, ami az áráért cserébe nagyon jó, de nyilván nem egy csúcsminőségű darab. A Xiaomi viszont Mijia márkanév alatt is készít hajvágógépet, ami jóval minőségibb, de ennek megfelelően drágább is. Ez a kütyü mindent tud, amit elvárhatunk egy hagyományos hajnyírótól, akkumulátoros működésű, remek a dizájnja, és erős is.

Jó áron kaphatók a Dreame Trouver készülékei a Geekbuyingon
DreameGeekbuyingrobotporszívótrouvervezeték nélküli porszívó
írta: hajas2021.08.18.

Jó áron kaphatók a Dreame Trouver készülékei a Geekbuyingon

Remek minőség és kedvező ár

A Dreame Trouver termékvonala talán még kevésbé ismert, mint például a Jimmy készülékek, pedig érdemes figyelmet fordítani rájuk, hiszen alacsony áruk ellenére igen jó minőségű készülékekről van szó. Ebben a cikkben három terméküket ismerhetitek meg, két álló- és egy robotporszívót, melyekhez kuponokat is hoztam.

Alig 20 000 forint a Haylou RS3 GPS-es okosóra
aktivitásmérőBanggoodHaylouls04Okosórars2
írta: SonkaMod2021.08.16.

Alig 20 000 forint a Haylou RS3 GPS-es okosóra

Ezt az ajánlatot nehéz überelni

A Haylou még nem rendelkezik nagyon nagy múlttal, ami az okosórákat illeti, de amiket eddig csinált, azok meggyőzőek voltak. Az összes viszonylag egyszerű konstrukció, amiknél az volt a kulcs, hogy nem tudtak rengeteg dolgot, de azt jól. A minősége remek a Haylou óráknak, a nyár elején megjelent RS3 pedig már egy szintlépés az elődökhöz képest. Ez a ketyegő már beépített GPS vevővel is rendelkezik, ami a sportórás tulajdonságok egész tárházát nyitja meg a felhasználók előtt. Az óra a legtöbb helyen még 25-30 000 forintba kerül, de Banggoodról már jóval olcsóbban is megrendelhető.

Óriási Xiaomi telefonvásár a Banggoodon
BanggoodokostelefonPocoRedmitelefonXiaomi
írta: SonkaMod2021.08.16.

Óriási Xiaomi telefonvásár a Banggoodon

Régi ismerősök, kedvezményes áron

Az összes best seller Xiaomi telefont leakciózták a Banggoodon, ami nem azt jelenti, hogy most féláron megrendelhető minden, de alapvetően minden készülék alacsony áron rendelhető. Ha akarunk egy Poco X3-at, egy Redmi Note 10 Pro-t vagy egy régebbi modellt, akkor most érdemes rendelni. A Banggoodról áfamentesen és futárszolgálattal érkezik, ami nagyon nagy előny.

Óriási Bezior vásár vette kezdetét a Geekbuyingon
beziorbiciklielektromos kerékpárelektromos rollerGeekbuying
írta: hajas2021.08.16.

Óriási Bezior vásár vette kezdetét a Geekbuyingon

Itt a Bezior Brand Sale

Elkezdődött a Geekbuying legújabb akciója, a Bezior Brand Sale, melynek köszönhetően akár 30% kedvezménnyel is megvásárolhatjátok a gyártó elektromos kerékpárjait és rollereit. Mindegyik terméket európai raktárból tudjátok megrendelni, így nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt.

hirdetés