hirdetés

Hírek

Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale
GeekbuyingkuponlégtisztítóProscenicrobotporszívó

Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale

Megérős kütyük

írta: hajas2021.05.17.

Nemrég számoltunk be nektek a Geekbuying Super Value Sale nevű akciójáról. A leárazás még mindig tart, ezúttal a Proscenic termékekre helyeztem a hangsúlyt, hoztam légtisztítót, párásítót, valamint két robotporszívót, és természetesen kuponokat is szereztem hozzájuk.

A SwitchBot megalkotta az ultimate függönyelhúzó masinát
függönyokosotthonSwitchbotTrySwitchBot

A SwitchBot megalkotta az ultimate függönyelhúzó masinát

Régi karnis motorizációja egyszerűen

írta: SonkaMod2021.05.14.

A motoros függönyök még nem kifejezetten elterjedtek széles körben, pedig kétségkívül egy remek kényelmi termék, de sajnos nagyon nem olcsó. Nyilván kevesen döntenek a beszerzése mellett, mert vastagon fog a ceruza ezeknél a megoldásoknál, és annyira nem is fontos lakberendezési kiegészítő, hogy erre költsünk. Van még egy bökkenő, rengeteg felhasználónak már van egy meglévő függönye és karnisa, amit nem szeretne lecserélni. A SwitchBot erre készített a világon elsőként egy remek kütyüt, amivel fennmaradhat a régi megoldás, de tudjuk motorizálni, és távolról vezérelni. A felhelyezés pedig a gyártó állítása szerint akár 30 másodperc alatt elvégezhető, csavarok és szerelgetés nélkül.

Itt a Geekbuying Brand Fest
GeekbuyingJimmyMifoQCYroidmi

Itt a Geekbuying Brand Fest

A legnagyobb márkák gyűltek össze

írta: hajas2021.05.12.

A Geekbuying a legnagyobb márkák termékeinek árát nyirbálja meg a Brand Fest keretein belül, így például Xiaomi, Jimmy és Tronsmart termékekhez juthattok hozzá jelentős árengedménnyel. Még extra kuponokat is pakoltak a nyitóoldalra, és mi sem tétlenkedtünk, exkluzív kuponkódokat szereztünk nektek néhány termékre.

Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó
BanggoodHaierrobotporszívótab

Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó

Már nem drágább, mint a konkurensek

írta: SonkaMod2021.05.10.

A Haier konzorciumról írtunk egy cikket még az előző év végén, ahol leírtuk, hogy mégis mit kell tudni erről a cégről. Mint kiderült számunkra, egy gigantikus kínai cégbirodalomról van szó, akiknek olyan vállalatokban van érdekeltségük, mint a Candy, a Hoover vagy akár a GE Appliances. Sajnos hazánkban nem forgalmazzák a Haier háztartási gépeket, pedig állítólag jók. Aliexpressről és egyéb kínai beszerzési forrásokból lehet pár gépüket beszerezni, amikből a legérdekesebb kütyü a TAB P70 névre keresztelt robotporszívójuk.

Big Brand Sale: második felvonás
elektromos rollerGeekbuyingKugoo

Big Brand Sale: második felvonás

Kugoo dömping

írta: hajas2021.05.10.

Április végén startolt el a Big Brand Sale a Geekbuyingon, amiről mi is beszámoltunk. Abban a cikkben több elektromos bringához szereztünk kuponokat, most viszont egy rakás Kugoo rollerhez sikerült olcsósító kódokat összegyűjtenünk.

Belefutottunk még egy zseniális 1more fülesbe
1MoreANCBanggoodcollarfülhallgató

Belefutottunk még egy zseniális 1more fülesbe

Ennyiért nem kapsz jobbat

írta: Don Kartács2021.05.10.

Nemrég vásároltam magamnak egy 1MORE 1001 collar típusú fülhallgatót, ami minden várakozásomat felülmúlta. Nem mellesleg, az egyetlen LDAC átviteles eszköz ebben az ársávban. Örültem, mint majom a farkának, aztán pár napja megláttam, hogy 16 000 Ft körül Bangoodon elérhető a BG6671 kóddal ugyanennek a fülhallgatónak az aktív zajszűrős variánsa is, E1004BA néven. Az pedig bőven megéri azt a plusz 5000 Ft-ot, amit az 1001-hez képest kérnek érte, ráadásul van rá EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is. Van viszont néhány lényeges különbség, ami mellett nem mehetek el szó nélkül.

Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon
állítható asztalGeekbuyingprojektorsétapadTWS hangszóró

Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon

Okoskütyük akciója

írta: hajas2021.05.06.

Újabb leárazás vette kezdetét a Geekbuyingon, ezúttal a Super Value Sale akcióit élvezhetitek. Egy rakás sportkiegészítő, robot- és állóporszívó és sok egyéb készülék árát csökkentette a Geekbuying, és ahogy azt már megszokhattátok, néhány kütyüre exkluzív kupont is szereztem nektek, melyeket lentebb találtok.

1more fülesek a kitűnő hangzásért
1MoreAliexpressBanggoodfülhallgatóomthingTWS

1more fülesek a kitűnő hangzásért

Még a top kategória is megfizethető

írta: SonkaMod2021.05.06.

A 1more egy audió cuccokat gyártó vállalat, akik többek között a Xiaomi számára is csináltak termékeket. Volt pár Piston fülhallgató, meg egyéb kiegészítő, amit nem titkoltan ez a cég tervezett és gyártott a Xiaomi számára, de nem ezek a legjobb termékeik, hanem amelyek saját néven futnak. Másfél éve próbáltunk tőlük egy TWS fülhallgatót, ami nagyon elnyerte a tetszésünket. A márka ismérve, hogy remek minőséget képviselnek, nagyon jó a minőségbiztosítási rendszerük, nem olcsón, de jó áron. Nem a filléres megoldásokról híresek, de ár/érték arányban még így is zseniálisak.

Érdemes-e még Huawei P40 csúcskategóriás mobiltelefont vásárolni?
eMAGHuaweiP40Szponzorált tartalom

Érdemes-e még Huawei P40 csúcskategóriás mobiltelefont vásárolni?

Érvek és ellenérvek a kínai csúcskészülék mellett

írta: molcsa2021.05.05.

A kínai vállalat a Huawei P9 sorozat és Huawei Mate 9 értékesítése miatt látványosan növekedett a felsőkategóriás mobiltelefon piacon. A Huawei P40 egy csúcstelefon, fantasztikus hardverekkel kombinálva, hogy lenyűgöző élményt nyújtson a fényképezőgép, az akkumulátor élettartama és számos más, a modern okostelefontól elvárt csúcskategóriás szolgáltatás tekintetében.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

írta: Atika2021.05.04.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés