hirdetés

Hírek

Komoly árversenyben a két BlitzWolf fritőz
BanggoodBlack Friday 2021blitzhomeBlitzWolffritőz

Komoly árversenyben a két BlitzWolf fritőz

Mindkettőre komoly leárazást találtunk

írta: molcsa2021.11.23.

A BlitzWolf kínálatában jelenleg kétféle forrólevegős fritőz található, és mindkettő elég népszerű a vásárlók körében. A második generáció már a BlitzWolf konyhai eszközökre létrehozott almárkája, a BlitzHome alatt jelent meg, és mi is teszteltük. Ennek valójában két verziója is van: egy app alapú (okos) és egy normál, tekerőgombos. Most a Black Friday előszelében az elődmodell BW-AF1-et és a tekerőgombos BW-AF2-t is alaposan leárazták, szinte ugyanannyiért lehet őket elvinni. Lássuk, melyik mit tud!

Humtoo cipők az Aliexpress kínálatában
AliexpressfutásHumttoterepfutás

Humtoo cipők az Aliexpress kínálatában

A kínai túrázós cuccok legjava

írta: Don Kartács2021.11.23.

Egy ideje már próbálom feloldani a drága hazai terepfutó cipők anomáliáját, ezért ismételten Kína felé vetettem vigyázó szememet. Az egyik tetszetős márka a Humtto, ami kiváló túrabakancsokat és terepfutó csukákat árul, ráadásul az Aliexpress-en két boltot is érdemes nézegetni a termékeikkel kapcsolatban. Az egyik meglepő módon a Humtto Official Store, a másik a GUIZHE Store, ami szintén mindenféle cipőt árul, ezeket érdemes betenni a kedvencek közé és néha rájuk nézni.

Ezek a hangcucc gyártók a legjobbak Aliexpressen
AliexpressAnkerBlack Friday 2021EdifierGGMMKZ

Ezek a hangcucc gyártók a legjobbak Aliexpressen

Nagy audió store válogatás

írta: Atika2021.11.23.

Rengeteg audió eszköz gyártó található a kínai piacon, de közülük csak kevés olyan akad, akik szinte csak jó minőségű és ár/érték arányú cuccokkal rukkolnak elő. Könnyű elveszni a rengetegben, de azért nagyrészt nem nehéz kideríteni, hogy mely márkáktól érdemes vásárolni fej- és fülhallgatót vagy Bluetooth hangszórót. Most összeszedtük nektek a kedvenceinket, hogy nektek már csak a virtuális kosaratokat kelljen megtöltenetek.

Cafago ajánlatok a Black Friday hetében
3D nyomtatóCafagoelektromos fűtéselektromos rollerforrólevegős fritőzsmartmi

Cafago ajánlatok a Black Friday hetében

Újabb csemegézés

írta: Atika2021.11.23.

A Cafago ismét meglepett minket pár jónak tűnő ajánlattal, ami a Black Friday közeledtével nem is meglepő. Eheti válogatásunkban találunk elektromos fűtőtestet, dekor világítást, gyerekeknek szánt elektromos rollert, 3D nyomtatót és még egy kimondottan jó forrólevegős fritőzt is. Egy kivételével mindet német raktárból szállítják házhoz ingyenesen, egy héten belül.

Csütörtökön indul az Aliexpress és a Banggood Black Friday
akcióAliexpressBanggoodBlack Friday 2021kuponleárazás

Csütörtökön indul az Aliexpress és a Banggood Black Friday

írta: SonkaMod2021.11.23.

Sajnos már a kínaiak is trükköznek kicsit a Black Friday-jel, és már nemcsak pénteken tartják, hanem előbb elkezdik. Az Aliexpress, és a Banggood is hamarabb indítja idén a fekete pénteki akcióikat. Egészen pontosan mind a kettő platform reggel 9-kor fogja elkezdeni a nagy őrületet, amit háromnaposra terveznek. Már jó előre érdemes körülnézni a boltokban, hogy miket szeretnénk megvenni, és érdemes őket kosárba is tenni.

Black Friday ajánlatok a GoDeal24-től
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverSzponzorált tartalomWindows

Black Friday ajánlatok a GoDeal24-től

A legolcsóbb Windows 11

írta: Atika2021.11.23.

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Tovább fokozódik a Black Friday hangulat a Geekbuyingnál
Black Friday 2021GeekbuyingJimmyKUUnaveesyl-14

Tovább fokozódik a Black Friday hangulat a Geekbuyingnál

Új kuponok és akciók

írta: hajas2021.11.22.

Már csak néhány nap, és elkezdődik a Geekbuyingon a Black Friday. Érdemes azonban már most is ellátogatni az oldalukra, hiszen jelenleg is számtalan ajánlat vár rátok, és extra kuponokat is bezsebelhettek. Természetesen ismét hoztam néhány exkluzív dealt, mindenképp vessetek rájuk egy pillantást.

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek
BanggoodBlitzWolfgamer székirodai székszék

Jön a Black Friday, akciósak a BlitzWolf székek

Irodai és gamer egy helyen

írta: SonkaMod2021.11.22.

A BlitzWolf irodai és gamer székei körül nincs egyetértés a felhasználók körében. Egyeseknek nagyon bejött egy-egy modell, mások pedig azt gondolják róluk, hogy gagyik. Egy biztos, nagyon magas minőséget nem szabad tőlük várni, hiszen az áruk alapján ez nem is lehetséges. A Black Friday közeledtével a Banggoodon pár modell kifejezetten akciósan rendelhető, amiket meg is osztunk az olvasóinkkal.

Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára
BanggoodEdifierneobuds pro

Sokat esett az Edifier csúcsfülesének ára

A NeoBuds Pro tényleg a csúcstechnikát képviseli

írta: molcsa2021.11.21.

Az Edifiert itthon sem kell senkinek bemutani, hiszen egy olyan kínai audiogyártó, akinek a termékeit a hazai boltokban is megtalálni, és nagyon sok helyen ajánlják őket. Az alsókategóriától egészen a prémium hangcuccokig képviseltetik magukat, cikkünk alanya, a NeoBuds Pro TWS fülhallgató az utóbbi kategóriába tartozik, ízig-vérig csúcstechnika. A Banggoodon ráadásul most a konkurenciához képest nagyon olcsó, a BGZAP11  kuponkóddal 30 500 Ft-ért megvásárolható.

Okos mérlegek a tudatos életmódhoz
BanggoodBlitzWolfBW-sc3mrosaaokosmérleg

Okos mérlegek a tudatos életmódhoz

Olcsósító kuponokkal megspékelve

írta: molcsa2021.11.20.

Az okos mérlegek nagyon hasznos társak lehetnek a tudatos életmód kialakításában. Segítségükkel ugyanis nemcsak a testtömegünket tudjuk megmérni, hanem megmutatnak még egy rakás fontos adatot a szervezetünkről. Ilyenek pl. a BMI index, a testzsír százalék, a vízhányad, az izomtömeg, a túlsúly visszajelzés és a becsült életkor a paraméterek alapján. Így sokkal részletesebben követhetőek egy fogyókúra vagy edzésterv hatásai. Két ilyen okos eszközre sikerült kupont szereznünk, mindkettő a Banggood EU raktáraiból érkezik, így néhány nap alatt megjön a csomag, és semmilyen plusz költséget nem kell rá fizetni.

hirdetés