hirdetés

Pro verziót kapott a Tronsmart T6 Bluetooth hangszóró

hír
Pro verziót kapott a Tronsmart T6 Bluetooth hangszóró 1
írta: SonkaMod
2021-06-25

A Tronsmart T6 Plus és annak a továbbfejlesztett verziója is elnyerte a szívünket, annyira jól sikerült hangszórók, hogy mi magunk is használunk ilyeneket. Ritka az, hogy ehhez a szinthez méltó terméket tesztelünk, de múltkor volt nálunk a Force 2, amibe sikerült körülbelül ugyanannyira beleszeretnünk. A T6 pedig kapott egy Pro verziót, ami csak most jött ki, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit tudhat, mert vélhetőleg nagyon patent lesz.

10 600 mAh kapacitású az akkumulátora, amivel 50%-os hangerőn 24 órát elzenél. Ez lényegesen több, mint a T6 Plus esetén, ami 15 órát tudott. Bluetooth 5.0-val tudunk rácsatlakozni vezeték nélkül, a hangképet pedig három előre definiált EQ móddal változtathatjuk. Az ilyen hangszórók sokszor rendelkeznek valamilyen vízállósági tanúsítvánnyal, és ez a Tronsmart T6 Pro esetében is így van. IPX6-os a minősítése, tehát ugyanannyira ellenálló, mint az elődje. A TWS mód is magától értetődik, tehát, ha két ilyen hangszórónk van, akkor vezeték nélkül össze tudjuk őket kötni, és egyszerre, sztereóban fognak szólni.

A Tronsmart T6 Plus sikere után a Prótól is hasonlókat várunk, a gyártóban pedig nagyon ritkán lehet csalódni, így nem aggódunk, hogy ne lenne jó készülék. Banggoodon és Aliexpressen elérhető, de az utóbbin csak kínai raktárból van, így rá kéne fizetni a határon az áfát. A Banggoodnál viszont jár az EU Priority Line szállítási mód mellé a Tariff Insurance (vámbiztosítás), ami azt jelenti, hogy a webshop visszatéríti a felmerülő importköltségünket. A BG7bc57d kuponkóddal tudunk egy kicsit olcsósítani a hangszórón, ami így körülbelül 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés