hirdetés

Porszívózzon helyettünk a gép November 11-én…és utána is

hír
Porszívózzon helyettünk a gép November 11-én…és utána is 1
írta: Don Kartács
2019-11-11

Mindenki utálja a házimunkát, hiszen egy rakat időt vesz el a sokkal fontosabb dolgok elől. Ezért a robotporszívók és egyéb, az életeteket könnyebbé tevő gépek igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ezért össze is szedtük nektek a legjobb ajánlatokat, van itt minden mi szem s szájnak ingere: Xiaomi robotporszívó, vezetéknélküli takarítógép, és slusszpoénnak a végére egy hagyományos variáns is terítékre kerül. A cikkben szereplő termékek  EU Priority Line szállítással áfa- és vámmentesek.

Vezetéknélküli porszívók

A hagyományos porszívóknak szerintem leáldozott, én másfél éve használok egy Xiaomi Roidmi F8-at. Egyszerűen azért, mert nem verem le a kábellel az ajtófélfáról a festéket, 1,5 kg és nem 10-12, így nevetve felviszem a létra tetejére is, ha a szekrényeket kell takarítani, 15 perc alatt végigérek az 50 nm-es lakáson, és soha nem kell átdugnom egyik konnektorból a másikba. Ráadásul HEPA filteres, így az allergiámnak és az asztmámnak is jót tesz. Ráadásul egy mozdulattal elrakhatom vagy elővehetem, rendkívül kényelmes. Ebben a szegmensben is a Xiaomi az úr, az új Dreame széria kifejezetten erős, a Dyson termékeivel vetekszenek:

 

Hagyományos porszívók

Bár szerintem leáldozott ezeknek az eszközöknek, sokan ragaszkodnak hozzájuk, így a lista nem lehet teljes nélkülük. Van azért néhány elvitathatatlan előnyük, sosem merülnek le, nagy a portartályuk és jellemzően állítható a teljesítményük. A Puppyoo ráadásul egészen kellemes eszközöket gyárt, amit már a T10 kapcsán is megtapasztaltunk:

 

hirdetés