hirdetés

Olcsóbb lett a kedvenc masszázspisztolyunk a BlitzWolftól

hír
Olcsóbb lett a kedvenc masszázspisztolyunk a BlitzWolftól 1
írta: Don Kartács
2021-07-12

Nem is olyan régen teszteltük a BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztolyt, ami az arany középutat képviselte az ilyen és ehhez hasonló termékek között. Az alacsony árhoz jó minőség társult, kellemes volt az anyaghasználata, és nem volt irritáló használni, mint például a sokkal drágább Yunmai modellt. Olyan jól sikerült a termék, hogy majdnem a maximum pontot kapta tőlünk, nem is igazán tudtunk belekötni. A teszt idején szállítással együtt 19 000 Ft-ot kértek érte, ebből lehet most kb. 2000 FT-ot faragni a BGROTTERC30 kuponkód segítségével. A Banggoodnál már a legolcsóbb Banggood Express szállítás is áfa- és vámmentes.

A konkurensekkel ellentétben 6 különböző masszázsfejet is adnak hozzá, amikkel elég jól lehet variálni a masszázs érzetét. Szintén praktikus a nyél alján található zöld státusz LED, ami mutatja, ha a cucc akkumulátorában elfogytak az elektronok. Mondjuk erre túl sűrűn azért nem kell számítani, minimum fokozatban 11 órán át tudjátok csépelni vele a lágy szövetet, ez napi 20 perc masszírozással számolva is több, mint egy hónap. A hangja sem különösebben zavaró, 47 dB zajt bocsájt ki, ami még bőven belefér TV nézés közben is.

A fentieket összefoglalva a kulturált működés és a hosszú üzemidő miatt a készüléket nagyon meggyőzőnek találtam, az érte kért, már a szállítást is tartalmazó 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). teljesen rendben van, hiszen az általam tesztelt masszázspisztolyokból eddig ez volt a legjobb. Ne felejtsétek el használni a fenti ár eléréséhez a BGROTTERC30 kuponkódot.

hirdetés